- 24 Ağustos 2017
- 59
- 28
- 18
- 41
İnşallah canımHayırlısıyla güzel haberlerin olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımHayırlısıyla güzel haberlerin olsun insallah
İnşallah arkadaşım kaçıncı denemeniz15 inde hayırlısıyla kısmetse gidiyoruz biz inşallah olacak bu sefer
Türkiyede kendi yumurtalarımla 2 kere denedik ama kaliteleri düşük oldu şimdi yumurta donörü olacakİnşallah arkadaşım kaçıncı denemeniz
Hayırlısı inş olur buseferTürkiyede kendi yumurtalarımla 2 kere denedik ama kaliteleri düşük oldu şimdi yumurta donörü olacak
İnşallah canımHayırlısı inş olur busefer
Progestan iğne değil pruloton depot iğne verdiler onuda 4 günde vuruldumTransferden sonra progestron iğne kaç tane yaptınız arkadaşlar ?
Rast gitsin inş canım pozitif olsunTamam canım saol
Amin canım İnşallah cümlemizin allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasınRast gitsin inş canım pozitif olsun
Ben 2 kere çektirdim korkucak hiç birşey yok anestezi almadım ben 10 dk bitti hiç birşey anlamadım sende sakın korkmaKızlar bu hafta içi rahim filmi çektirmem lazım zor bazen ağrılı bir işlem olduğunu duydum sizce hastane tercih ederken neye dikkat etmeliyim kolay olsun diye özellikle sormam gereken bişey var mı?
Canım merhaba sen bu ayın 15inde gidiyorsun galiba doğrudan transfere mi gidiyorsunBen 2 kere çektirdim korkucak hiç birşey yok anestezi almadım ben 10 dk bitti hiç birşey anlamadım sende sakın korkma
17 sinde orda olucam 23 gibi transfer olacak nasipse 24 gibi döneriz heyecan doruktaCanım merhaba sen bu ayın 15inde gidiyorsun galiba doğrudan transfere mi gidiyorsun
Rahim kalınlığına nasıl bakılıyor peki onun için de mi rahim filmi çekiliyorBıgün rahim kalınlığına baktırdım 8 mm daha transfere 11 gün var sonuç çok iyi dediler bakalım neler olacak ama ekip çok sabırlı bunu biliyorum her soruma tek tek cevap veriyorlar bende bazen sabırlarını zorluyorum sanki ama işte elde değil