Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Herkese iyi akşamlar dilerim herkesin dileği evlatlarına kavuşmak nasip olsun bende halil ibrahim tekine gittim doktor iyi fakat takip yok yeni klinik araştırırken bi arkadaşım dr firdevs hanımı söyledi çokta güzel bir örneği var bende kararımı firdevs hanımdan yana kullanma karsrı aldım benim için dua edin size bildiricem herşeyi

Arkadaşlar bir şey soracağım daha önce transfer yaşayan varsa eğer takılan spekulum aleti canınızı acıtıyor mu?

Merhaba kızlar bugün kıbrıstayım çok şükür hastaneye yerleştik önce sonra gezmeye çıktık herkes çok ilgili heyecanım bir nebze de olsa yatıştı yaş41 bugün 4. Gün yarın sabah transferim var canım dualarınızı bekliyorum
Canım nasıl geçti allahın izniyle aldınmı bebişleri İnşallah hamilesindir çok heycanla sonucunu hayırlı haberlerini bekliyorum

Günaydın arkadaşlarım soranlar için herşey çok güzel geçti üçte bebişimi aldım geldim üç tane de emanet bıraktık transfer son derece kolay geçti hiç canım acımadı 5 dk falan sürdü sadece transfere çok sıkışık girmek gerekiyor o biraz sıkıntılı sonda ile mesane boşaltılıyor o biraz acıyor ama hiç önemli değildi o sırada açıkçası :) ekrandan bebeklerimi alışımı izledim bu zamana kadar böyle bir duygu yaşamadım arkadaşlar bunun bi üstü doğumdur diye tahmin ediyorum çok duygulandım transfer sonrası ilk iki saat yattım sıkıştığımda sürgüyü kullandım iki saatten sonra artık tuvalet için kalkmaya başladım ama onun dışında yattım hep ertesi gün de erkenden kalkıp evimize döndük biraz yatıyorum biraz evin içinde dolaşıyorum belirti aramıyorum zaten çok erken acaba ne olacak diye düşünmemeye çalışıyorum tüm bunlar olurken benim gibi sigara canavarı birinin tek bir nefes sigara bile alamaması da çok zorluyor tabi ama başka bir kuvvet de bana bıraktıramazdı zaten böyle işte kızlarrr kasıklarımda batmalar bel ağrısı ve adet olacakmış gibi sancıma hisleri hala var ama doktorum 12 güne kadar bunların olumlu ya da olumsuz hiçbir anlama gelmeyeceğini söyledi bunlar sadece transferin etkileriymiş bekliycez bakalım

ben şunu anlamadım sondayla neden boşalttılar benim 2 transferimde de öyle birşey olmadı . Sizin firdevs hoca sanırım o neden o şekilde boşaltılıyor transfer esnasındamı boşaltıldı acaba bilgi verebilirmisiniz ? Birde kasıklarda bünyeye göre olabilir korkmayın belirti verende var vermeyende var onada takılmayın. Transferden sonra serum bağlandımı acaba

ben şunu anlamadım sondayla neden boşalttılar benim 2 transferimde de öyle birşey olmadı . Sizin firdevs hoca sanırım o neden o şekilde boşaltılıyor transfer esnasındamı boşaltıldı acaba bilgi verebilirmisiniz ? Birde kasıklarda bünyeye göre olabilir korkmayın belirti verende var vermeyende var onada takılmayın. Transferden sonra serum bağlandımı acaba
Evet firdevs hanım doktorum çok sıkışık giriliyor transfere yani neredeyse tutamayacak kadar sıkışık olmanız isteniyor transfer olur olmaz masadan kalkmadan sonda ile boşaltıyorlarki tuvalete gitmekle uğraşmayalım diye serum bağlamadılar canım bana

Evet firdevs hanım doktorum çok sıkışık giriliyor transfere yani neredeyse tutamayacak kadar sıkışık olmanız isteniyor transfer olur olmaz masadan kalkmadan sonda ile boşaltıyorlarki tuvalete gitmekle uğraşmayalım diye serum bağlamadılar canım bana

Arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Keşke herkes hergün 1-2 satır yazsa durumundan bahsetse. Ben şu an ilaçlarıma devam ediyorum, henüz sadece estrofem coraspin ve folbiol. Ayın 22 si muhtemel transfer tarihim

Arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Keşke herkes hergün 1-2 satır yazsa durumundan bahsetse. Ben şu an ilaçlarıma devam ediyorum, henüz sadece estrofem coraspin ve folbiol. Ayın 22 si muhtemel transfer tarihim

Ben de aynı şekilde ilaçları kullanıyorum. 23 ünde tahminen eşim gidecek sonrada ben bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Aa çok az kalmış hadi hayırlı olsun al bebişlerini de gel inş ben de hep yazdım bı topic çok sessiz dedim canlandıralım dedim ama yok olmadı ben istersen sana hergün yazarım arkadaşım ne sorsan cevaplarım çünkü ben de firdevs hanımın hastasıyım ve dün hamile olduğumu öğrendim inşallah sen de yaşayacaksın çok az kalmış

Aa çok az kalmış hadi hayırlı olsun al bebişlerini de gel inş ben de hep yazdım bı topic çok sessiz dedim canlandıralım dedim ama yok olmadı ben istersen sana hergün yazarım arkadaşım ne sorsan cevaplarım çünkü ben de firdevs hanımın hastasıyım ve dün hamile olduğumu öğrendim inşallah sen de yaşayacaksın çok az kalmış
Aa canım inan hep aklımdaydın ne yaptı sonucu ne oldu diyee ah canım çok sevindim
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
Darısı biz bekleyenlerin başına olsun

aaaa çok sevindim, tebrik ederimmmm, Rabbim devamını getirsin inşallah. böyle güzel haberleri yazın arkadaşlar esirgemeyin, herkes görsün faydalansın...

Back
X