Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Ben kıbrıs kolan dr.firdevs uğuzda yumurta donasyonu düşünüyorum. Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Onların bulduğu otelde kalan var mı. Otel iyi mi. Ne kadar paranız çıktı. İlgili oldukları söyleniyor. Bişeyler yazarsanız sevinirim.
Merhaba Firdevs hanımı "yumurta ve sperm donasyonu" formuna sor istersen orası daha faal buradaki herkes orda yazışıyorMerhaba arkadaşlar. Ben kıbrıs kolan dr.firdevs uğuzda yumurta donasyonu düşünüyorum. Tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız. Onların bulduğu otelde kalan var mı. Otel iyi mi. Ne kadar paranız çıktı. İlgili oldukları söyleniyor. Bişeyler yazarsanız sevinirim.
Gecmis olsunBenim yine olmadı maalesef
Teşekkür ederimGecmis olsun
Gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşürdüm. O esnada bile arayıp ne yapmam gerek dediğimizde bi bişe yapamayız bişey bilemeyiz. Kendinize doktor bulun dedi irem hanım. Oysa ben uzaktan tedavi istemedim o kdar ağtal değilim sadece tavsiye istedim. Aynı zamanda parayı aldıktan sonra aramalarınıza cevap vermiyolar ama parayı alana kadar yağlı ballısınız.
merhaba neden memnun kalmadınız bende kasım ayında sperm donasyonu yaptık ama kimyasal oldu
Siz memnun kaldınız mı? Ben tekrar düşünüyorum ama bu sefer hit' i tercih edeceğim.merhaba neden memnun kalmadınız bende kasım ayında sperm donasyonu yaptık ama kimyasal oldu
Canım ben de Hit e gitmeyi düşünüyorum.bilmiyorum kafam karisik.Siz memnun kaldınız mı? Ben tekrar düşünüyorum ama bu sefer hit' i tercih edeceğim.
Maalesef yok 8 yumurta tıplandı 6 sı döllendi 3 tanesi 5. Gün blast. 3'üde transfer edildi. Ama sonuç sağlıksız gebelikCanım ben de Hit e gitmeyi düşünüyorum.bilmiyorum kafam karisik.
Donmuşlarin yokmuydu?
Çünkü parayı alana kadar ilgi süper. Bana siz donörü seçin biz gereken herşeyi ayarlayacağız dediler. Sanırım 3 veya 4 defa donör seçtim ve her seçimim için bahane buldular yok efendim sperm bankasında şu anda yokmuş yok şöyleymiş böylemymiş. Sonunda ellerinde olan yaklaşık 10 donörden birini seçmek Zorunda kaldım. Operasyondan sonra firdevsi bir kere dahi görmedim. Bu kadar ilgisiz bir doktor olamaz. Zaten operasyon bittikten sonra irem hanımla da görüşmek imkansız hale geliyor başka birisine yönlendiriyolar adını unuttum burcu gibi bişeydi galiba. Kesemin büyümesi yavaştı onları arayıp sorduğumda ilaçları keseyim mi diye yok kesmeyin ertesi gün kesin gibi cevaplar aldım.bunları söylemeleri için firdevs hanıma danılmaşarı yada firdevs hanımın durumumu direk benimle görülmesi gerekmez mi?? Ama onlar sadece hasta ilişkilerine bakmakla yükümlüyjen doktor gibi kafalarına göre tavsiyelerde bulunuyırlar. Her neyse ben yaşadıklarımı anlatmak istedim. Tabiki karar sizin. Tekrar denemeyi düşünüyorum bu sefer hit'le denemeyi düşünüyorum. Hit hastası olan var mı?
Maalesef yok 8 yumurta tıplandı 6 sı döllendi 3 tanesi 5. Gün blast. 3'üde transfer edildi. Ama sonuç sağlıksız gebelik![]()
Ya ben hit e mesaj attım cevap yazıdı bi türlü dönmedi sonra bende doktoru görmedim ama donör eşimin fotosunu attım bişey demediler sonra eşinize uygun bulacağız dediler yumurta toplama olsun transfer olsun aile gibi olduk orda beni hiç yalnız bırakmadılar hep geldiler oturdular gece kaç olursa sorularıma cevap verdiler ben kimyasal oldu gebeliğim doktor ü bi yumurta toplamaya girerken gördüm bide transfer de Yumurta toplamaya girerken çok korktum merak etme senin için elimden geleni yapacağım hiç canın acımayacak dedi çok hoşuma gitti orda