Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Tüm anne adayları uzun bir aradan sonra merhaba..
Artık ikizlerim 31 aylık oldular çat pat konuşmaya başladılar ..Annem ,babam diye eşimle bize bir sarılışları var ki hayatta bundan güzel bir duygu olamaz..
Birbirlerini çok seviyorlar,bazen anlaşamasalar da sabah kim önce kalkarsa ilk olarak kardeşlerini arıyorlar...
Bu aralar sürekli payka gidelim dediklerinden sürekli parktayız...
Onlar gerçekten eşimle ailemizin yaşam enerjileri , taze baharı,meleklerimiz..
Hepinize esasen tek tavsiyem var her zamanki gibi hiçbirzaman olumsuzu düşünmeyin,kötü şeyler aklınıza getirmeyin,kalbinizi karartmayın...Güzel düşünün,inanın, umut edin, mutlaka olacak...
Firdevs ve İrem hanıma da inanın güvenin onlar en az sizin kadar bu yola başkoymuş insanlar ve en az sizin kadar istiyorlar... Şüphe hayatınızda olacak güzel şeyleri yok eden en büyük negatif enerjidir , şüphe etmeyin inanın...Daima huzurlu, pozitif, mutlu ve inançlı olmak, herşeyde olduğu gibi anne olmanız yolundaki uzun soluklu ve meşakkatli yolculuğun ilk ve en güzel adımıdır..
Kilo almayın spor yapın, yapamıyorsanız hergün en az yarım saat yürüyüş yapın... Et süt yumurta bol su tüketin... Meryem süresi okuyun bol bol ... yani kısaca fiziksel beyinsel ve moral olarak ve inanç olarak kendinizi tam anlamıyla hazırlayın inanın bunu yapabilen tüm yol arkadaşlarımın oldu sizin de olacak.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

Sevgili anne adayları,
Benim transferimden önce, transferden sonra, kanamam olduğunda akşamdan sabaha kadar kan testi sonucumun pozitif olduğunu öğrenene kadar telefonla daima yanımda oldu Firdevs ve İrem hanım...
hamilelik boyunca ve doğumda ve sonrasında ve şimdi bile ara sıra görüştüğüm , daima ilgilerini gördüğüm ve sorduğum her soruya cevap aldığım, ilgili ve sevgi dolu insanlar gerek Dr Firdevs hanım gerekse İrem Hanım Allah onlardan razı olsun.
İletişimde olduğum herkes te aynı şeyi söylüyor...
Dediğim gibi kalbinizi temiz tutun,inanın ve yoğun olabilirler ama ilgililer ,sorularınızı mutlaka cevaplarlar,sıkı bağlar kurun doktorunuzla ve İrem Hanımla , dediğim gibi biz hala görüşüyoruz ikisiyle de, aileden biri gibiler bizim için...
İlk zamanlarda araştırma yaparken Firdevs hanım dışındaki görüştüğüm diğer merkezdeki Dr ve asistanından ise o ilgiyi göremedik telefonda maalesef buz gibiydiler , ben kalben Firdevs hanımı ve ekibini herzaman minnetle anıyorum ,Allah onlardan razı olsun ki Rabbimin ol dediğine hayırla vesile oldukları için.

Herkese selamlar. Umarim bebislerinizi saglikli bir sekilde kucagina alirsiniz Bende Haziranda doktor Firdevs hanima gidecegim. Kibrisda arastirma yapiyordum taki firdevs hanim geri dønus yapip konusana kadar. Cok samimi ve ilgiliydi bizimle cok guzel iletisim kurdu. Benim bir kizim var ama ondan sonra hamile kalamadim insallah tup bebek yøntemini denicem. Umarim tutar. Ben rast gele buldum Firdevs hanimi tavsiye uzerine degil yani. Umarim yanilmam pisman Olmayiz. Kizlar bana kimler yardim edecek ben norvecte yasiyorum, ve biz esimle taki hamilelik netlesene kadar kibrisda kalmayi dusunuyoruz. Otel konusunda tavsiyeniz varmi? Firdevs hanımda bızım ıcın arastıracak oteli ıcımde bır karamsarlık var

Herkese selamlar. Umarim bebislerinizi saglikli bir sekilde kucagina alirsiniz Bende Haziranda doktor Firdevs hanima gidecegim. Kibrisda arastirma yapiyordum taki firdevs hanim geri dønus yapip konusana kadar. Cok samimi ve ilgiliydi bizimle cok guzel iletisim kurdu. Benim bir kizim var ama ondan sonra hamile kalamadim insallah tup bebek yøntemini denicem. Umarim tutar. Ben rast gele buldum Firdevs hanimi tavsiye uzerine degil yani. Umarim yanilmam pisman Olmayiz. Kizlar bana kimler yardim edecek ben norvecte yasiyorum, ve biz esimle taki hamilelik netlesene kadar kibrisda kalmayi dusunuyoruz. Otel konusunda tavsiyeniz varmi? Firdevs hanımda bızım ıcın arastıracak oteli ıcımde bır karamsarlık var
BEnce oraya boşyere paranı yatırma değen bir klinik değil

Hem kac kısı guzel seyler yazmıs dr fırdevsden ıcın kac kısıyı cocuk sahıbı yapmıs bırısı. Cok şaşırdım sen öyle yazınca. Kızlar dr Fırdevsden memnun kalmayan varmı kıbrısda?

Hem kac kısı guzel seyler yazmıs dr fırdevsden ıcın kac kısıyı cocuk sahıbı yapmıs bırısı. Cok şaşırdım sen öyle yazınca. Kızlar dr Fırdevsden memnun kalmayan varmı kıbrısda?
Bende burda yazanlar a uydum gittim zaten gidersin yada gitmezsin kendi kararın çok para harcadım orda

Bizim topikte herkesle,tabii ki topigimi ilk actigimdaki hemen herkesle gorustugumden ve hepsinin bire bir anne oldugunu bildigimden gonul tahatligiyla bu konuda en iyilerden oldugunu ve sizi anne yapmak icin elinden gelen herseyi yaptigini soyleyebilirim.Gercek olan bu.Bizleri anne yapti tabii ki Rabbimin ol demesiyle,o sadece araci.Bunun yani bu mutlulugun maddi bir karsiligi yok...Firdevs ve İrem hanim onlar benim ve bircok anne yaptigi kadinin da kanatsiz melekleri...Ben onlara "Kutsal anneleri ,mucize bebeklerine kavusturan kanatsiz meleklerim" diyorum..Biz yasadik ,biz inandik ve anne olduk,gercek olan bu.

Bizim topikte herkesle,tabii ki topigimi ilk actigimdaki hemen herkesle gorustugumden ve hepsinin bire bir anne oldugunu bildigimden gonul tahatligiyla bu konuda en iyilerden oldugunu ve sizi anne yapmak icin elinden gelen herseyi yaptigini soyleyebilirim.Gercek olan bu.Bizleri anne yapti tabii ki Rabbimin ol demesiyle,o sadece araci.Bunun yani bu mutlulugun maddi bir karsiligi yok...Firdevs ve İrem hanim onlar benim ve bircok anne yaptigi kadinin da kanatsiz melekleri...Ben onlara "Kutsal anneleri ,mucize bebeklerine kavusturan kanatsiz meleklerim" diyorum..Biz yasadik ,biz inandik ve anne olduk,gercek olan bu.
Senın il denemenle mi tuttu bılmıyorum benım kafam cok karısık bıde yakın dogu unıverstesı hastanesinde Halil ibrahım tekın dite bı doktar varmıs onuda arastırıyorum

Sonucu olumsuz olanlar gerçek değil yani

Şimdide arayıp sormadıkları da yalan yani sağlam yumurta ve sperm ile herkes başarır önemli olan bu değil başarmak ortada bir başarsızlık varsa onu yenmektir hemen sana embriyo verelim filan değil Türkiye de amh 0 larda bayanlar anne oluyor bu mu başarı

Şimdide arayıp sormadıkları da yalan yani sağlam yumurta ve sperm ile herkes başarır önemli olan bu değil başarmak ortada bir başarsızlık varsa onu yenmektir hemen sana embriyo verelim filan değil Türkiye de amh 0 larda bayanlar anne oluyor bu mu başarı
Seni baya üzmüşler:(

Yok bende arastırdım dr halil ibrahım tekin le konuştum kesinlikle karar degıstırdım. Bize garantı verdı eger tuttmassa paranızı gerı verecem dedi. Senın adına cok uzuldum istersen doktorun numarasını verıyım dırek kendısını ara konuş cok ilgileniyor. Sen dr firdevsı nasıl kesfettın. Ben bıkac yerle konuştum hiç hoş şeyler demedıler kendısi hakkında. İçimizin tek sindiği doktor halıl ibrahım bey oldu

Yok bende arastırdım dr halil ibrahım tekin le konuştum kesinlikle karar degıstırdım. Bize garantı verdı eger tuttmassa paranızı gerı verecem dedi. Senın adına cok uzuldum istersen doktorun numarasını verıyım dırek kendısını ara konuş cok ilgileniyor. Sen dr firdevsı nasıl kesfettın. Ben bıkac yerle konuştum hiç hoş şeyler demedıler kendısi hakkında. İçimizin tek sindiği doktor halıl ibrahım bey oldu
Ben burda duydum canım firdevs hanımı sonra ınstagram dan baktım .kesin verecek mi gerçekten çok iyi ne kadar diyor tedavi için

Benden 5 euro istediler eger tutmassa bidahakı işlem için sadece bin euro alıyoruz dedı

Evet yuzde yuz garantı dedi halil ibrahım sadece istediği bi test var yumurtalarla ılgılı o test cıkarsa garantı verıyorum dedi

Back
X