Bu topikte benim açtığım dönemdeki herkes gerçekti ve hepimiz anne olduk, bunu nereden mi biliyorum hepsiyle görüşüyorduk, biz birbirimize sımsıkı kenetlendik , destek olduk ve önce Yüce yaradan Allah’ü Teala nın ol demesiyle, sonra da Firdevs ve İrem Hanımın desteğiyle ve aracı olmasıyla, ve tabi ki topikte herkes çok inançlıydı, inandık, dua ettik, birbirimize sarıldık, doktorumuza ve olacağına güvendik, üzerimize düşen herşeyi yaptık ve HEPİMİZ İKİZ, ÜÇÜZ,KİMİMİZSE TEK EVLADIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIK.
Bu siteye çamur atanların amacı ve kime çalıştıkları soru işaretidir, ancak kesin olansa bu sitedeki ilk grupta herkes Anne olmuştur, bu bu kadar net.Benim kızımla oğlum 39 ay 10 günlükler, onlar benim eşimin ailemin gözbebeği, herseyimiz, mutluluğumuz.Anneciğim dediklerinde içim eriyor, Allah’a onları bana verdiği için teşekkür etmediğim tek bir günüm bile yok.Onlar dünya güzellerim, meleklerim, evlatlarım, nefesim, herşeyim. Biz yavrularımızla tamamlanan ailemizde çok mutluyuz .
Kimse burada yazanlar sahte vs.gibi çamurlar atmasın, sahte bunu yazanlardır.Biz gerçeğiz, anneyiz, çok mutluyuz ve buna vesile olan Firdevs ve İrem hanımın duacısıyız.Yalan ve iftiranın bedeli çok ağır ödenir bunu unutmayın, çünkü Allah var.İnanıyorsanız korkarsınız, üç paralık çıkarlarınız için bu topiği sakın bir daha karalamaya kalkmayın.