Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balıkesir edremit ama doktor dedi buralarda yok diye ancak Balıkesir’e gitmem gerek otobüs bileti al sabahın körü git orda uğraş geri gel ee sonuçlar aynı gün çıkmazsa yine mi gidicem ohoo oraları bilmiyorum ki bu küçük yerde bile bugün kaç kere sinir krizi geçirdimBende hastaneye gidiyorum biraz ağrım var bir de konuşacağız nasıl yol izlemek gerekdiye
Bulunduğun şehir neresi nasıl yok aaaaa amh çok önemli
Bende ooyleyim ya bu hastane isleri sinir ediyor haklısın valla işimiz zor ama sonu güzel olur inşallah işim neydi sizinBalıkesir edremit ama doktor dedi buralarda yok diye ancak Balıkesir’e gitmem gerek otobüs bileti al sabahın körü git orda uğraş geri gel ee sonuçlar aynı gün çıkmazsa yine mi gidicem ohoo oraları bilmiyorum ki bu küçük yerde bile bugün kaç kere sinir krizi geçirdim![]()
İnşallah herşey güzel olurBende ooyleyim ya bu hastane isleri sinir ediyor haklısın valla işimiz zor ama sonu güzel olur inşallah işim neydi sizin
İnşallah herşey güzel olurburda bu ismi kullanıyorum kaynanalar görümceler düşmanlar görmesin
İnşallah herşey güzel olurburda bu ismi kullanıyorum kaynanalar görümceler düşmanlar görmesin
![]()
İyi yapmışsın instadan istersen takip at bana
Merhabalar yorumlarınıza baktım da naptiniz bende kibris için tedaviye başladım siz ne seviyedesinizİnşallah herşey güzel olurburda bu ismi kullanıyorum kaynanalar görümceler düşmanlar görmesin
![]()
Henüz bir seviye de değilim pcos çıktı bende o yüzden gitme tarihim ertelendi peki sizin tedaviniz nasıl ilerliyorMerhabalar yorumlarınıza baktım da naptiniz bende kibris için tedaviye başladım siz ne seviyedesiniz
Ben ignelere başladım çarşamba günü yumurta kontrolüm yapılacak hersey yolunda giderse bu ay orada olmuş olacağızHenüz bir seviye de değilim pcos çıktı bende o yüzden gitme tarihim ertelendi peki sizin tedaviniz nasıl ilerliyor
Güzel haberlerinizi bekliyorumBen ignelere başladım çarşamba günü yumurta kontrolüm yapılacak hersey yolunda giderse bu ay orada olmuş olacağız
Merhaba tugba hanım süreciniz nasıl ilerliyor bende kibrista tedavi görüyorumNerde yaptiriyorsunuz
Merhaba tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz süreçten bahsetme şansınız var mıdırMerhaba tugba hanım süreciniz nasıl ilerliyor bende kibrista tedavi görüyorum