• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTA DONDURMA İŞLEMLERİ DEVLET HASTANESİ

101220os

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar ben 28 yaşımdayım 2025 de 3 gün regl olduğum için kadın doğuma gözükmüştüm değerlerim iyi çıkmamıştı bugün ben sağ kasık ağrısı için gülhane eğitim araştırma hastanesine gittim kadın doğum polikliniğinde muayene oldum değerlerime doktor tekrar baktı benim annem ve teyzem ortalama 35 yaşlarında menepoza girdiler bunuda söyledim ve doktor bana tüp bebek merkezine gidip orda yumurta dondurma işlemi önerdi değerlerim şu şekilde aşağıya bıraktım acaba devlet hastanesinde bu işler nasıl ilerliyor heyet raporu felan gerekiyor sanırım benim internetten araştırmalarıma göre gördüğüm o şekilde ücretlendirmeleri nasıl oluyor bana yardımcı olabilirmisiniz

Amh 0.42 ng/ml

Tsh 2.15 mU/L

Prolaktin 24.6 uq/L

Lüteinizan hormon LH 9.37 U/L

Estradiol E2 60.9 ng/L

Follikül stimülan hormon 9.23 U/L

Bunlar benim 2025 Ocak ayı sonuçlarım

Lütfen bilen yardımcı olabilir mi doktor biraz bi düşün ama mutlaka öneririm sana dedi yardımcı olan olamayan herkese çok teşekkür ederim.

Zeynep kamil raporlu yumurta toplama fıyatı canım altta yazan tutarlar heyet raporu için evrak listesi verecekler onları toplayıp sürece başlıyorsun

Eklentiler

• 109a370d-ed2b-4836-8590-5a4f86a7b26f.webp
    109a370d-ed2b-4836-8590-5a4f86a7b26f.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 276
Zeynep kamil raporlu yumurta toplama fıyatı canım altta yazan tutarlar heyet raporu için evrak listesi verecekler onları toplayıp sürece başlıyorsun
Çok teşekkür ederim sizce mantıklı mı yani ben çok kararsız kaldım

kuzum benım kuzenim bekar, kendisi 34 yaşında amh 0,90 düşmüş ben dedim dondur diye amh sürekli düşüyor yumurtaların şuan kaç yaşındaysan o yaşta kalacak smear testi istemişler, hpv testi ,vajinal kültür testı, nüfus kayıt örnegi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve başlayacaklar tedaviye bence bana kalırsa yaptır benimki de çok düştü mesela 1 senede birde ailende menopoz öyküsü var erken ihmal etme sakın.

tup bebek merkezinden randevu alarak başlayabılırsın rapor surecı zor degıl. Bazı testler ıstıyorlar onları da aynı hastaneden kadın hastalıklarından randevu alarak halledebılırsın. Iğne sureci bı on gun suruyor zaten. Gençken yaptır derim rezerv ve Kalıte dusecek cunku. Vajınal yolla yapılıyor çocuk düşünmüyorsan henüz mantıklı yaptırmak.

Back
X