KIBRIS'ta askeri olan yarenler toplaşınn :)

hep mı oyle olucak?kendı kartyla ankesorden ararsa falan da mı? bolugunu ogrenemedım bı ogrensem kendım arıcam.Heralde ozmn 3. dk da kapanmaz.2 gundur aramıyo cıldırcam zaten :(

svsaskım yani gülşaın nişanlısıda girne'de tatlım.. evet 3 dk telefon kısıtlaması kötü bişey ama napalım.

Kızlarrr bnm sevgilimde kıbrısta asker 3 günde bir arıyo çıldırıcammm bazen hiç arayamıyor denetlemeler oluyor vs. diyor sizede diyolarmı :((

Kızlarrr bnm sevgilimde kıbrısta asker 3 günde bir arıyo çıldırıcammm bazen hiç arayamıyor denetlemeler oluyor vs. diyor sizede diyolarmı :((

hoşgeldin aramızaaaaa :42:
öncelikle adım türkü yaşım 25 erkek arkadaşım da Lefkoşada.
senin sevgilin nerede?
bi de senin adın? yaşın? şehrin ?

evet tatlım bize de diyorlar zira marta kadar onların denetleme dönemi oluyor ve sık sık denetime giriyorlar.

hoşgeldin aramızaaaaa :42:
öncelikle adım türkü yaşım 25 erkek arkadaşım da Lefkoşada.
senin sevgilin nerede?
bi de senin adın? yaşın? şehrin ?

evet tatlım bize de diyorlar zira marta kadar onların denetleme dönemi oluyor ve sık sık denetime giriyorlar.

Hoşbuludm türküü :) Adım melisa yaşım 18.

Benim sevgilim girne tepebaşında komando :(

Kızlar merhaba. Askerim yemin töreninden sonra Ankara' ya gelip kıbrıs uçağına binecekti ve biz de Ankara'da buluşacaktık ama babasının da ankara'ya aniden bilet almasıyla bizim hayallerimiz suya düştü ve yarimi görmeye gidemedim. Bugün saat 17.45 te Kıbrıs'a uçağı kalktı ama şu saat oldu haber alamadım. İstanbul'dan Kıbrısa giden uçak aşırı rüzgar nedeniyle kıbrısa inemeyp Adana'ya iniş yapmış. Peki ya Ankaradan kalkan uçak.? hiç haber yok. kafayı yiyeceğim. yanında telefon vardı. uçağın tekerleri yere iner inmez arardı ben indim derdi. yaaaaaaaaaaaaa Allahımmmm... kafayı yemek üzereyim. :14:

görüştüm çok şükür. iyi olduğunu söyledi kapattı. orda bekletiyorlarmış şuan. kızlar sizler nasıl görüşüyorsunuz askerlerinizle. ben şifreli kart aldım. beni aradığı ankesörlüyü çevirdim belki bir ihtimal konuşurum diye hemen 12 dakika bağlantı ücreti düşürdü karttan. öyle meşgul çaldı halbuki. bu kıbrıs çok pahalı olacak heralde. lütfen tecrübelerinizi paylaşın :18:

görüştüm çok şükür. iyi olduğunu söyledi kapattı. orda bekletiyorlarmış şuan. kızlar sizler nasıl görüşüyorsunuz askerlerinizle. ben şifreli kart aldım. beni aradığı ankesörlüyü çevirdim belki bir ihtimal konuşurum diye hemen 12 dakika bağlantı ücreti düşürdü karttan. öyle meşgul çaldı halbuki. bu kıbrıs çok pahalı olacak heralde. lütfen tecrübelerinizi paylaşın :18:
ya konusmak pahali olcak orada gercekten de sanirim...cep telefonu goturcek ama ordsn kibris hatti alacak.o hattan bizi arayinca bize de yaziyormus.nasil olcak bnde anlamadim..sabit hatta yok bizde:((net bir bilgi verirseniz sevinirim?

kızlar merhaba benimde erkek arkadaşım kıbrısta askerlik yapıcak kıbrıs lojistik destek bakım yazıyo ama konuşma nasıl olucak yaa akıllı telefon yasak eski telefonlardan götürcek ama oda yurt dışı tarifesi sayılıyomuş nasıl olucak bilgi verir misiniz lütfen :( askercel yapıcak sanırım ordan hat alıp ama türkiyeden nasıl arama olucak paketten gitmiyo sanırım :(

Back
X