- Konu Sahibi chidoshimedo
içini ferah tut yahu panik yap diye demedik, bil diye dedik.
anam sen kısa dönem misin kak giiiit kak giiiiiiiit![]()
Uzun dönem türkü ayrım yapmaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh Ahh çok özledimmmm:))) askerim gelsin gitcem zatennnn:)
Ahhh Ahh çok özledimmmm
ben de cok özledim 50 saat oldu sesini duymayalı![]()
Walla öle kotu oluyoki sesini duyamamak insan nefes alamiyo yaa gercekten cok degisik bisey bu askerlİk
evet cok zor burnumun direği sızlıyor resmen kalbimde koskocaman bir şey var sanki :2:
Türkü topigi açıcam dedin ya bana şaka yapıyorsun sanmıştım.
Açmakla çoook iyi yapmışsın ama![]()
Türkü topigi açıcam dedin ya bana şaka yapıyorsun sanmıştım.
Açmakla çoook iyi yapmışsın ama![]()
açarım derseeem açarıııım![]()
yahu baktım şööyle bi net aleminde de 2009 yılından itibaren pek bi bilgi yok yapandan da yapacak olandan da.dedim vakti geldi hazır saldır kızım diye
eski iş yerimden bi arkadaşım eşiyle birlikte lefkosa da işe başlıyorlarmış.hatta kocası gitmiş 2 gün önce cerende 1ay sonra gidecekmiş..kalmaya yatmaya kapım oldu ya la![]()
![]()
Merhaba kızlar benim sevgilim de şu an mainsada ocakta kıbrıs da olacak. siz iletişimi nasıl sağlıyorsunuz? hangi hattı kullnıyor ücretlendirme nasıl? yardımcı olabilr misiniz(
Merhaba kızlar benim sevgilim de şu an mainsada ocakta kıbrıs da olacak. siz iletişimi nasıl sağlıyorsunuz? hangi hattı kullnıyor ücretlendirme nasıl? yardımcı olabilr misiniz(
benimde askerimin usta birliği kıbrıs değirmenliğe çıktı 3 gündür orada iletişim pahalıymış evet kontürler tak tak atıyo bu ne dedi:)) bugün ilk defa konuşamadım gözüm telefonda ama uyarmıştı aryamazsam merak etme diye ediyorum ama napiyimm(
aramıza hoş geldiiiinmaalesef hepimiz aynı dertten muzdaribiz canım..
sohbetimize katılman dileğiyle...![]()