KIBRIS'ta askeri olan yarenler toplaşınn :)

Türkü topigi açıcam dedin ya bana şaka yapıyorsun sanmıştım.
Açmakla çoook iyi yapmışsın ama:54::54:

açarım derseeem açarıııım :27:

yahu baktım şööyle bi net aleminde de 2009 yılından itibaren pek bi bilgi yok yapandan da yapacak olandan da.dedim vakti geldi hazır saldır kızım diye :27:

eski iş yerimden bi arkadaşım eşiyle birlikte lefkosa da işe başlıyorlarmış.hatta kocası gitmiş 2 gün önce cerende 1ay sonra gidecekmiş..kalmaya yatmaya kapım oldu ya la :32: :32:

açarım derseeem açarıııım :27:

yahu baktım şööyle bi net aleminde de 2009 yılından itibaren pek bi bilgi yok yapandan da yapacak olandan da.dedim vakti geldi hazır saldır kızım diye :27:

eski iş yerimden bi arkadaşım eşiyle birlikte lefkosa da işe başlıyorlarmış.hatta kocası gitmiş 2 gün önce cerende 1ay sonra gidecekmiş..kalmaya yatmaya kapım oldu ya la :32: :32:

Çook sevindim türkücüm git bence mutalaka:10::10::10::10:
Topigide açmakla iyi yaptın 2009 nerede 2013 nerede malum artık giriyoruz yeni yıla:1::1:

kızlar sonunda bgn konusabildim askerimle cok iyiyim hiç merak etme.arayamadıgım zaman bşy olduundan deil arayamadıım içindir yorgun oluorm fşln dedi.sıra oluyo dedi.kıbrısta da inşallah böyle iyi olur rahat olur

Merhaba kızlar benim sevgilim de şu an mainsada ocakta kıbrıs da olacak. siz iletişimi nasıl sağlıyorsunuz? hangi hattı kullnıyor ücretlendirme nasıl? yardımcı olabilr misiniz:((

Merhaba kızlar benim sevgilim de şu an mainsada ocakta kıbrıs da olacak. siz iletişimi nasıl sağlıyorsunuz? hangi hattı kullnıyor ücretlendirme nasıl? yardımcı olabilr misiniz:((

Caniim burdaki hatlar kibrista kullanima uygun degil ordan ankesor karti alip aramasi gerekiyo iletisim biraz pahali ama kartlarin fiyatini tamm bilmiyorum galiba 30 lira 300 kontur oda cok cabuk bitio

hoş geldiiiiin :3:
kısa dönemsin sanırım.yanlışsa düzelt tatlım..iletişim gülşahın dediği gibi pahalı, türkiyenin ankesörlü kartları orada geçerli değil. ordan temin edecek kendine. tavsiyem havalimanına indiği gibi bir tane edinsin, zaten havalimanına indiği gibi askerler karşılayacak onu, bir fırsatını bulup alsın..zira gittiği birliğe göre çarşısı olmama ihtimali var, kantinde satılmama ihtimali de aynı şekilde..

Selam kızlar bende ocak 4te nişanlımı Kıbrısa vericem :( şu anda manisa da acemi birliğinde benim gibi olan birini gördüm sanki hemen haberleşelim canım senle

benimde askerimin usta birliği kıbrıs değirmenliğe çıktı 3 gündür orada iletişim pahalıymış evet kontürler tak tak atıyo bu ne dedi:)) bugün ilk defa konuşamadım gözüm telefonda ama uyarmıştı aryamazsam merak etme diye ediyorum ama napiyimm:((

benimde askerimin usta birliği kıbrıs değirmenliğe çıktı 3 gündür orada iletişim pahalıymış evet kontürler tak tak atıyo bu ne dedi:)) bugün ilk defa konuşamadım gözüm telefonda ama uyarmıştı aryamazsam merak etme diye ediyorum ama napiyimm:((

aramıza hoş geldiiiin :29: maalesef hepimiz aynı dertten muzdaribiz canım..
sohbetimize katılman dileğiyle...:29:

Back
X