- 10 Haziran 2012
- 180
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıbrıs okulları çok burs veriyor, % 100 bursla kayıt yaptırdım..Arkadaşlar Kıbrısta yakın doğu üniversitesinde zihinsel engelliler öğretmenliğini tam burslu olarak istiyorum. Kıbrısta yaşam nasıldır ya da yakın doğu üniversitesinde okuyan ve mezun olanlar varsa görüşlerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)
Kıbrısta iş gereği bir sene kaldım... Hiç sevemedim... Kafesteki kuş gibiydim... Kimseyi tanımıyordum... Eşim olmasa asla tahammül edemezdim... İnsanları bizden çok farklı, yaşam sadece gece klüpleri barlar ve kumarhanelerden ibaret... Yolda yürüyen insan göremezsin parklar bahçeler bomboştur... Avm hiç yok... Musluktan tuzlu su akar... yazın Her yerinde iri iri sinek ısırıkları oluşur. İbadet zaten hiç yok, rumlar gibi yaşıyorlar... Ayrıca hayat çok pahalıdır...Arkadaşlar Kıbrısta yakın doğu üniversitesinde zihinsel engelliler öğretmenliğini tam burslu olarak istiyorum. Kıbrısta yaşam nasıldır ya da yakın doğu üniversitesinde okuyan ve mezun olanlar varsa görüşlerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)
Aslında turistik olduğundan değil, maaşlar türkiyeye göre daha yüksek, yaşam da ona uygun olarak pahalı...yaşam çok pahalı diye biliyorum, yani turistik bir bölge olduğu için böylemiş....
yaşamın pahalı olduğunu duymuştum. yani okulun burslu olsa da kalacak yer bulman yemen içmen pahalıya patlar. neden devlet ünv. düşünmüyorsun.
yaşam çok pahalı diye biliyorum, yani turistik bir bölge olduğu için böylemiş....
ama bölümünüz güzelmiş özel eğitim türkiyede yükselen bir alan...burada daha iyi bir bölm okumayacaksanız değebilir.
Hayatin pahali oldugu dogru ama iyi burs alirsan olur.
Lakin sosyal sans isi, kafana gore arkadasa dek gelirsen guzel, gelemezsen kotu. Gerci arkadas bulmak genel anlamda kismet isi:)))
Tam bursluysa, aldigin burs da iyiyse bence olabilir pekala. Yurt bursu var mi?
Burada türkçe Öğretmenliği ve sınıf öğretmenliği okuyabilirim
cok pahalı maddi durumun iyiyse git okuArkadaşlar Kıbrısta yakın doğu üniversitesinde zihinsel engelliler öğretmenliğini tam burslu olarak istiyorum. Kıbrısta yaşam nasıldır ya da yakın doğu üniversitesinde okuyan ve mezun olanlar varsa görüşlerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)
istanbul dışındaki özel üniversitelerin şartları uygun bence. mesela mersin torosun yurt fiyatı senelik 3,5 bin civarı
Beni yanlış anlamayın ama, kuzenim de aynı okulu kazandı bir de erkek olmasına rağmen yapamadı geri döndü. Diretti gitmek için hatta şimdi boşa giden 2 senesine üzülüyor. Çocuk adapte olamamış bir türlü. Başka seçenek yok mu?