• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kibrista spermdonasyunu hakkinda ne biliyorsunuzzz lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle arkadasim. Aileler , akrabalar komsular hickimse karisamaz. Belli bir yasa gelmis insanlar kararlarini kendileri verirler kimseyde sormazlar normali ve olmasi gerekende budur . kimsenin bilmesinede gerek yok ayrica. Hayat bizlerin hayati . Cocuk hasretini cekmeyen bilemez. Karsidan fikir vermek cok kolay ama bunu yasamak cok zor. Allah kimseyi evlatsiz birakmasin. Ben sonuna kadar destekliyorum.

arkadaşlar hepinizi dinledim hergün yazılarınızı okudum ve 35 yaşında anne olmak için çok uğraşlar veren biri olarak eşim ve ben donasyona karar vermiş bulunuyoruz. bundan sonra bu konu hakkında olur olmaz günah sevap taraflarını yorumlamadan merak eden arkadaşlara bulduğum bütün bilgileri vermek istiyorum hatta aşama aşama uygulamalarıda size anlatıcam benim durumumda olan arkadaşlara rehberlik edip onları biraz olsun rahatlatmak amacım

şükürler olsun sonunda destekleyen ve aşamalarının anlatacak birine rastladım..:)çok tşkler..Allah razı olsun senden...açıklamalarını bekliyorum sabısızlıkla....bu arada ben emel...aynı konu bizde de var...sperm donasyonu...

Back