Tüp Bebek Merkezleri Kıbrısta tüp bebek yaptıran varmı paylaşalım

merhaba canım ben Kıbrısta Halil ibrahim beyde tedavi gördüm ve çok şükür oğluma kavuştum. Ben soran herkese merkezimi tavsiye ediyorum. çok memnun kaldım. Allah izin verirse oğluma kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine HAlil ibrahim bey olcak. Sanada tavsiye ederim bi görüş istersen Rabbim herkese nasip etsin.

Merhaba canım ben 33 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim.Aşılama oldum ve tutmadı.Artık aşılama yapmayı düşünmüyorum direk tüp bebek düşünüyorum.Biz de eşimle Kıbrıs'ı düşündük fakat Kıbrıs'ı bilmediğimiz için güvenmekte güçlük çekiyoruz.Ben akdeniz anemisiyim ve çocuğumun da akdeniz anemisi olma ihtimali var sanırım genlerden gelen rahatsızlıkları da önleyebiliyolarmış tüp bebekte.Ayrıca bu benim ilk denemem olacak ve ilk denemede ikiz yerleştiriyolar mı onu merak ediyorum.Sanırım Türkiye'de ilk denemede 35 yaş altında olan hastalara ikiz embro yerleştirmiyolarmış:(senin bu konuyla ilgili bilgin var mı? ve maliyeti çok merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Bisey sorcam kibrista tekrar tup bebek icin ayni igne kullanip tekrar opu islemimi olcak yani anestezi almk istemiorm bilmiorm nasil oldugunu nilen biri aciklarmi acaba

savaş özyigiti asla asla önermiyorum 5 sene önce gittim para tuzagı internete okuduklarima aldanıp gittim para tuzağı zaten yüzüne bak kendine hayrı kalmamış onu oğlunu Allah a havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum.

gidenler olumlu yazmis savas beyi bilmiorm hic gitmedm kibrisa gitcem ilk hepsimi ole yani ne kdr odeme yaptinz kac senesiydi ogrenebilirmiyim acaba

5 sene önce gittim oraya gidene kadar bir ilgi bir ilgi muayene etti parayı kasaya koydu 5500 euro ödeme yaptım donörden sağlıklı yumurta çıkmadı 3 gün daha bekleyin başka donörden yumurta alınacak dedi sözde transferi yaptı %95 şans verdi ama negatıf alınca telefona çıkan bile olmadı Allah izin verirse temmuzda hit de deneme yapacağım 5000 euro + masraflar olarak anlaştık %70 şans verdi tutmazsa 2. denemeyi 1000 euro ya yapacak inşallah bu seferler umutla gittigimiz yerden hayırlısı ile döneriz Rabbim in izni ile

insallah hit dediginiz nedir dondurulmus donörmu kullaniolar ucaklami gittiniz ben ucak hobim var binemiyrm hangi hastane yonlendirio istnbuldansnz

insallah hit dediginiz nedir dondurulmus donörmu kullaniolar ucaklami gittiniz ben ucak hobim var binemiyrm hangi hastane yonlendirio istnbuldansnz
hit Dr ismi halil ibrahim Tekin evet istanbulda görüştüm daha kıbrıs a gitmedim inşallah temmuzda uçakla gideceğim ama ucak fobiniz için giderken sakinleştirici içebilirsiniz ama transferden sonra olmaz zaten bi kez binince fobi kalmaz başka bir seçenekte mersinden deniz yolu ile ama daha uzun yolculuk ve Dr lar transferden sonra uzun yolculukları önermiyor yine de araştırın dondurulmuş değil taze yumurta kullanıyorlar canım

merhaba canım ben kıbrısta Halil ibrahim tekinin hastasıydım ve çok şükür şuanda anneyim bi bebişim var :) eğer düşünüyosan Halil ibrahim beyi tavsiye ederim. çok başarılı bi doktor Allah onlardan razı olsun. sende sorun ne canm ve kaç yaşındasın ?
Slm ben 35 yaşındayım erken menopoza girdim yumurtaliklarim çalışmıyor halil tekini duydum irtibata girdim ama diyolar ki memnun kalmadık diyolar korkuyorum bu yuzden

canım ben bahçeci murat ekreme gittim şuan gebeyim forumdada oraya giden ve memnun olan çok kişiyle tanıştım tavsiye ederim.

merhaba ankaradasınız galiba benimde rezervim çok az 2-3 tane çıkıyor anca nereye gittiniz kıbrısta biraz bilgi almak isterim ama

Back
X