Özelden telefonunu yollayabilirmisiniz
selam beril, özel mesaj attım sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden telefonunu yollayabilirmisiniz
selam beril, özel mesaj attım sana
merhaba canım ben Kıbrısta Halil ibrahim beyde tedavi gördüm ve çok şükür oğluma kavuştum. Ben soran herkese merkezimi tavsiye ediyorum. çok memnun kaldım. Allah izin verirse oğluma kardeş istiyoruz ve tercihimiz yine HAlil ibrahim bey olcak. Sanada tavsiye ederim bi görüş istersen Rabbim herkese nasip etsin.
hit Dr ismi halil ibrahim Tekin evet istanbulda görüştüm daha kıbrıs a gitmedim inşallah temmuzda uçakla gideceğim ama ucak fobiniz için giderken sakinleştirici içebilirsiniz ama transferden sonra olmaz zaten bi kez binince fobi kalmaz başka bir seçenekte mersinden deniz yolu ile ama daha uzun yolculuk ve Dr lar transferden sonra uzun yolculukları önermiyor yine de araştırın dondurulmuş değil taze yumurta kullanıyorlar canıminsallah hit dediginiz nedir dondurulmus donörmu kullaniolar ucaklami gittiniz ben ucak hobim var binemiyrm hangi hastane yonlendirio istnbuldansnz
Ben gidecem ama iyi değil diyolar korkuyorum bu yüzden yüzde yüz garanti veriyolar ama bilmiyomya irtibata geçtim haziran ayında gidecektikArkadaşlar kıbrısta tüp bebek yaptıran veya yaptırmak isteyenler burada buluşalım.
Slm ben 35 yaşındayım erken menopoza girdim yumurtaliklarim çalışmıyor halil tekini duydum irtibata girdim ama diyolar ki memnun kalmadık diyolar korkuyorum bu yuzdenmerhaba canım ben kıbrısta Halil ibrahim tekinin hastasıydım ve çok şükür şuanda anneyim bi bebişim var :) eğer düşünüyosan Halil ibrahim beyi tavsiye ederim. çok başarılı bi doktor Allah onlardan razı olsun. sende sorun ne canm ve kaç yaşındasın ?