Kıbrıs'ta tüp bebek...

• Konu Sahibi Konu Sahibi myctikdarc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

myctikdarc

Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben kıbrısta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım ist.da 1 tüp bebek denemem başarısız oldu kıbrısa gideyim diyorum lütfen bu konuyla ilgili arkadaşlarım bana yazsın oraya gidipte başarılı ya da başarısız olan arkadaşlarım lütfen bana yazın çünkü bidaha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. fisfisfis önce bu konuyu sizlerle paylaşayım dedim arkadaşlarım şimdiden ilgilenen ve yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum:a015:

Ya arkadaşlar kimse yokmu lütfen bana yaşadıklarınızı yazın

arkadasim bende 10 senedir evliyim esim ve ben saglikli oldugumuz halde olmuyor ben hollandada yasiyorum 3kere asilama yapildi ama husran 6kere yapicaz diyorlar bende istemedim saglikli oldugumuz icin tup bebek yapmiyorlar burda ozel merkezler yok devlet hastaneleri var ben arastirdim bu yaz bende tedavi gorucem gelicem turkiyeye sanada tavsiyem istanbul memorial hastanesi sendende cevap bekliyorum neden ozellikle kibris ve bu tedavi sirasinda cok canin yaniyormu tsk....

arkadasim bende 10 senedir evliyim esim ve ben saglikli oldugumuz halde olmuyor ben hollandada yasiyorum 3kere asilama yapildi ama husran 6kere yapicaz diyorlar bende istemedim saglikli oldugumuz icin tup bebek yapmiyorlar burda ozel merkezler yok devlet hastaneleri var ben arastirdim bu yaz bende tedavi gorucem gelicem turkiyeye sanada tavsiyem istanbul memorial hastanesi sendende cevap bekliyorum neden ozellikle kibris ve bu tedavi sirasinda cok canin yaniyormu tsk....

slm arkadaşım korkma tüp bebek tedavisi aşılamaya göre çok daha acısız ben 2 kez aşılama 1 kezde tüp bebek yaptırdım olmadı cnm ben ist.da en iyi hastanede tüp bebek yaptırdım çok ümitlendirdiler ama 15 günde tüm işlemlerimi bitirdiler ama sonuç negatif oldu kıbrısı daha çok tavsiye ediyorlar ama ben yinede bi sizlere yada kıbrısta işlem yaptıran olumlu yada olumsuz olan arkadaşlara danışayım ona göre karar veriyim dedim ben bu çocuk meselesi yüzünden depresyon ilaçları alıyorum psikolojim çok bozuldu :çok üzgünüm:inan bunu ancak yaşayanlar bilir yaşamayan bizi anlayamaz benim 9 yaşında bi kızım var o tedavisiz oldu ondan sonra çikolata kisti ameliyatı oldum iş tüp bebeğe döndü birsürü işlem vs... olmadı yani açıkçası ben istanbula çok sıcak bakmıyorum:1no2:

kibrisla ilgili iyi seyler duymadim hic. tutsun diye baskalarinin yumurtalarini yada spermlerini kullaniolarmis. ama syölenti de olabilir.

umarım kıbrısta yumurtalık nakli yaptırmayı düşünmüyorsunuzdur..sonuçta bir sürü tüp bebek merkezi var..illaki birinden biri yapar ist da...yani olumlu sonuç alırsınız..kıbrıs diyince aklıma hiç de iyi şeyler gelmiyor...

umarım kıbrısta yumurtalık nakli yaptırmayı düşünmüyorsunuzdur..sonuçta bir sürü tüp bebek merkezi var..illaki birinden biri yapar ist da...yani olumlu sonuç alırsınız..kıbrıs diyince aklıma hiç de iyi şeyler gelmiyor...

Kesinlikle katılıyorum,ilk denemem Alman,2.ise Kıbrıs sonuç ikiside olumsuz.Kesinlikle kıbrısı önermem.Doktorunuz orada ve güveniyorsanız evet ama hiç bilmeden gitmek anlamsız.Bir sürü yer merkez var istanbulda,ben artık birazda Allahtan diyorum vakti gelince hepimiz yavrularımıza kavuşacağız.Ben memorial,Alman ve İstanbul tüp bebek merkezi arasında kaldım.Ayrıca devlet yardımı almak istiyorum en önemlisi geçen bir hastane.Allah hepimzin yardımcısı olsun

cnm hangısı hayırlıysa oyle olsun ama benım 5. denem 4 ünü istanbulda en iyi yerlerde denedım maddı olarak bızı çok etkıledı ve sonunda kıbrıs a gitmeye karar vermişken Dr Halil İbrahim Tekin istanbulda muaynesı olduğunu ve istanbuldada işlemleini Alman Hastanesınde yaptığını öğrendim çok sevındım çünki bu dr da kararlıydım ve kıbrısa gidecektim Halil beyın gazetelerde çok başarılarını duydum ayrıca bır araştırmamda ayda 600 yakın hastaya tüp bebek yapıyor bu en iyi hastanede bile 150 yı geçmıyor sanmıyorum bu konuda çok profösyonel olduğunu duydum ayrıca bana Türkiye ye Çok uzak olan Avustralya Sydney den arkadaşım tavsiye etti 25 saat uçak ile uzaklıktan bu dr gelenler varmış bunları sana yazdım bence bı araştır cnm bu arada benım 4 denememdede 3. gün transferı yapıldı bu defa yumurtalarım toplandı 1,5 ay oldu dr um hayla transfer yapmadı çünki pko hastalarında hemen transfer yapılmasını önermıyordu cnm 10 gün içinde transferım olucak inş sizlere iyi haberler yazarım .........5. denemem de meleğimi yada meleklerımı beklıyorum

Back
X