MrsNorris Knitter...ÖrgücüBasi... Pro Üye 14 Mart 2010 7.928 6.849 723 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #1 Merhaba kizlar Kiehlsten su iki ürünü almak istiyorum aranizda kullanan ve memnun kalan varmi?
Beyondparadise Az İnsan Çok Huzur ;) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.566 2.184 698 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #2 canım bende var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664063 kullanmadım internetteki yorumlarına bakarak almıştım çok olumlu yorumlar vardı ama kendim kullanmadım Son düzenleme: 28 Ocak 2014
canım bende var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664063 kullanmadım internetteki yorumlarına bakarak almıştım çok olumlu yorumlar vardı ama kendim kullanmadım
F fyeyy Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 122 2 16 İzmir 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #3 Bende meeak ediyorum bu markayi nasil acaba kullanan yok sanirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende meeak ediyorum bu markayi nasil acaba kullanan yok sanirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
MrsNorris Knitter...ÖrgücüBasi... Pro Üye 14 Mart 2010 7.928 6.849 723 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #4 fyeyy .!.: Bende meeak ediyorum bu markayi nasil acaba kullanan yok sanirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... gözkremini degilde yagi almayi düsünüyorum kullandiktan sonra yazarim buraya
fyeyy .!.: Bende meeak ediyorum bu markayi nasil acaba kullanan yok sanirim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... gözkremini degilde yagi almayi düsünüyorum kullandiktan sonra yazarim buraya
buttercupp Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2014 642 342 123 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi MrsNorris #5 bende kiehls den mavi kaplı göz kremi aldım bide serum aldım oda mavi kaplıydı göz kremini kullanmaya başladım ama seruma daha başlayamadım göz kremi ii gibi aslında tüm ürünlerimi ordanmı sipariş etsem diorum ne düşünüyorsunuz ?
bende kiehls den mavi kaplı göz kremi aldım bide serum aldım oda mavi kaplıydı göz kremini kullanmaya başladım ama seruma daha başlayamadım göz kremi ii gibi aslında tüm ürünlerimi ordanmı sipariş etsem diorum ne düşünüyorsunuz ?