Kıııızlaar bi bakar mısınııız

Allah allah ben görememiştim sitede tekrar bakayım:) 800 tl tüm gün mü canım??

Allah allah ben görememiştim sitede tekrar bakayım:) 800 tl tüm gün mü canım??

evet canım tüm gün kuaforden başlıyo bizim ki dış çekim sonra kız alma orada bıtıcek, düğün yerinde düğün yerinin fotoğrafçısı var zaten extradan odemedik kına gecesini dusunuyorum şimdi bakalım maile falan dondu kapora atıp kesınleştırcez şimdi

İyimiş fiyat cnm ya ben bir bakıym beğenirsem iletişime geçyim o vakit... çok teşekkür ederim mutluluklar dilerimmm:)

kına için çekim yaptırıyomusunuz cnm siz? sadece düğün mü. Ben emin olamadım da siz de sedef hanımla anlaşmışsınız galıba

kına için çekim yaptırıyomusunuz cnm siz? sadece düğün mü. Ben emin olamadım da siz de sedef hanımla anlaşmışsınız galıba

canım biz kına yı da dahil ettik 1100 tl oldu, kuaforler 800 den aşağı istemezken battı balık yan gider şaka bı yana 2 gün bu fıyat iyi bulduk şanslıyız galıba dış mekan seçtiniz mi siz?

İstanbul'da portfolio oluşturmak amacı ile tamamen ücretsiz çekimler yapılacaktır. ilgilenen arkadaşların mesaj özelden mesaj atsın teşekürler.

canım biz kına yı da dahil ettik 1100 tl oldu, kuaforler 800 den aşağı istemezken battı balık yan gider şaka bı yana 2 gün bu fıyat iyi bulduk şanslıyız galıba dış mekan seçtiniz mi siz?

Çamlıca Tepesinde çekim düşünüyoruz biz cnm, yani öneriler arasında orası ılgımı çekti, bazen Balat tarafına da gıdıyo aklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…