Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar atelim geçtiğimiz cumartesi çıktı. burnumu çok beğendim bu kadar düzelmesine inanamıyorum. resimleri koydum :) yorumlarınız bekliyorum.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, yeni burnun çok güzel olmuş, çok şiş olmasına rağmen güzel olduğu çok belli, ilk yapılan burnunu resmen mahvetmişler ya orjinal burnun bile ondan çok daha güzelmiş, burun düşmesi denilen şey bu muydu acaba? ben böyle gördükçe korkuyorum ya Allah kimsenin başına vermesin, ilk ameliyatında açıldıktan sonra bu şekilde düzgün duruyor muydu? Yoksa o şekilde yamuk ve düşük olduğu belli oluyor muydu acaba?
cnm teşekkür ederim. ilk ameliyatımda alçım çıktığı gün çok korkunç duruyodu. sonra bi süre düzeldi ama kanatlarda asimetri vardı biraz. asıl çıkıntı 3. ayda belli oldu ve ondan sonra gittikçe daha kötü oldu. benimki burun düşmesi değil de ucunda çıkıntı kalmasıydı. revizyon alçım çıktığında ilkine göre çok çok daha düzgündü. hala da öyle.
Sağol canım, benimde yarın birinci ayım doluyor ve bu tip şeyleri görünce korkuyorum açıkcası ve acaba bende de olur mu diye düşünmeden edemiyorum, bu saatten sonra kaldıramam sanırım, Allah kimsenin başına vermesin, umarım bu sefer herşey çok daha güzel olur, kendinde çok güzelsin yeni burnuşunla da harika olmuşsun, Allah mutluluğunu daim etsin.
canım bende serdar öztürkü düşünüyorum nasıl simetrik güzel burunlar yapabiliyomu yani ben biraz daha havalı albenili burunları beğeniyorumda
bencede çok başarılı ayrıca şahane gözlerin var
canım son olarak ne kadar verdin birde kızılayda değilmi muaynehanesi
kiki-coco ben de ankarada ameliyat olucam da 8kasımda kesinleşti gibi bişey de ferruh bingüle..serdar öztürkü okadar methettilerki dayanamadım merak ettim,albümünde resimlerin hala varsa bakabilirmiyim?
Merhaba,
yeni burnun hayırlı olsun.. Arkadaşlık teklıf ettım kabul edebilirmisin..
teşekkürler kiki-coco.burnun gerçekten harika olmuş ya..tabi senin yüz hatların zaten çok güzelmiş,bu burunla bir bütün olmuş.bu arada serdar öztürk gatada görevli bildiğim kadarıyla,orda sevkli ameliyat olsam daha ucuza gelmezmi özelden?bir de revizyon için sabit fiyat 5.500liramı?
cnm çok teşekkür ederim :) serdar hoca gatada doçent ama orda o şekilde ameliyat yapıp yapmadığını bilmiyorum inan. ben medicana hastanesini seçtiğim için 5.500 tl oldu ama mesela güven hastanesini seçsem daha pahalı olacaktı. fiyat yapılacak işleme göre de değişebilir cnm bilmiyorum. benim burnum çok çok zordu. ön görüşme, muayene vs. de hiçbir ücret alınmıyor cnm. sadece ameliyat ücretini ödedim. cnm revizyon olacaksan serdar beyle görüşmeden olmamanı tavsiye ederim. ben başka doktora karar vermiştim ama serdar bey için vazgeçtim, iyi ki de öyle yapmışım.