Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genelde revizyon ameliyatlarda düzeltmek için kıkırdak ekleniyormuş . Çok korkunç Çabuk mu iyileşir, ağrı yapar mı ? Zamanla çoküyor mu ? Böyle bir ameliyat geçiren arkadaşlar yardım edin lütfen
Genelde revizyon ameliyatlarda düzeltmek için kıkırdak ekleniyormuş . Çok korkunç Çabuk mu iyileşir, ağrı yapar mı ? Zamanla çoküyor mu ? Böyle bir ameliyat geçiren arkadaşlar yardım edin lütfen
canım benm amelıyatım oyle oldu 1. amelıyatımda sadece nefes problemı ıcın olmustum.ama o dr butun kıkırdakları temızlemıs.1 yıl sonra baska dr a estetık olmaya gıttım ya kulagımdan yada gögus altımdan kıkırdak alınıp burun ucuma eklencektı eklenmezse ılerde burun dusme yapabılırdı.kulak arkasından alıntı.oyle abartılcak bır agrısı yok sadece kafamda sarılı olan bandaj fazla sıkıydı bır tek o canımı yakmıstı.1 hafta kulagımın ustune yatamadm.zten estetık oldugu ıcınde 10 gun yan yatmak yasak oldugu ıcın bı sıkıntı olmadı.sadece dus almak yasak.sacın cok yaglanırsa kuafore gıdıp yıkatırsın ben oyle yapmıstım