• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakamı bırakmayan dertler….

yasamaktanbikanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
164
82
13
Üni 1. Sınıfta göğsümde bi sertlik hissedip doktora gittim o zaman da baya korkmuş karalar bağlamıştım doktor ultrasonla baktı bi fibroadenom dedi. Aradan 3 yıl geçti bu yılın başında pcos için doğum kontrol kullandım 3 ay ve bu f.a da büyüme olduğunu farkettim baya ağrı yapmaya başladı. Sonra bıraktım iyi gelmediği için göğsümün üstüne kistik sivilceler cıktı morardı vs ilk ay sonra bu kistk sivilceler gecti hormonlarım tekrar düzene girince. Şuan da cerrahi alanda staj yapıyorum ve her meme ca gördükçe için cız ediyor hele o ameliyatın nasıl yapıldığını görünce daha da korkmaya başladım 3 aydır erteliyordum şimdi de gitmekten cok korkuyorum. Zaten cok zor bir hayatım var hep mücadele etmek zorundayım düşersem tutacak kimse yok gibi hissediyorum. Yarın için randevu aldım genel cerrahiye ne yaparım bilmiyorum cok kötü hissediyorum

Şu hastane ve hastalık işlerini ben de o kadar sevmiyorum ve çekiniyorum ki anlatamam.
Güzel ve olumlu düşün. Ben söylediğimiz kelimelerin ve cümlelerin enerjisine çok inanırım. Sürekli olumlamalar yapın, tekrar edin. Bir süre sonra sizde söylediklerinize ikna olacaksınız. En önemli şey sağlık. Zamanında tetkiklerinizi yaptırın. İnşallah kontrolünüz güzel geçer. Korkmayın, Allah korusun kötü bir sey varsa da erken teşhis olmuş olur ve geç olmadan tedaviye başlarsınız.
Geri kalan tüm dertler ise elbet çözülür. Her gecenin bir sabahı da vardır.

Back
X