burnun başladığı yere kıkırdak eklendi ve şuan olması gerekenden yüksekte ve ellediğimde şişlik yok gibi direk kemiğe geliyor elim.
aranızda benzer ameliyat geçiren var mı ve kaynama sürecinde iniyor mu o fazlalık? diye merak ediyorum.
Benimkine de üstüne burun kemerine ve yanlarına kıkırdak eklenmesi gerekmiş. ama çok korkuyorum derim ince dışardan belli olur mu? sizinki revziyon muydu? Bi de yani elinizi koyunca nasıl o kıkırdak belli oluyo mu? nasıl yapıyolar kafam almıyo? bi de doktorunuz kim acaba
beyzacik tam olarak anlıyamadım canım. kıkırdak eklendikten sonra mı çökmüş gibi duruyor yoksa çöken yere mi kıkırdak eklendi de 1 yıl oldu acaba.. ve memnun musun sen burnundan?
bir kere ameliyat olduktan sonra daha bilinçli herşeyin farkında oluyoruz umarım ki güzel araştırmışsındır ve herşey istediğin gibi olur arkadaşım. hangi doktorla görüştün? tek bir yere müdahale olacağı için daha basit bir işlemdir umarım?!
ilk ameliyattan sonra ne kadar zaman geçti?
1-2 mm koyulcak dedikleri yere, korkarım neredeyse yarım santim kıkırdak eklenmiş, gözlerim hizasında kemerim var. çok marjinal bi burnum oldu:) allah herkese ettiğini çektirsin!
arkadaşlar eklenen kıkırdağın 1-2 yıl sonra bir miktar erimesi bekleniyo..bu yüzden ii bi uzman erime payını gözönüne alarak fazla koyar..endişe etmeyin..
bana da eklendi ve 2 yıl sonramı çok merak ediyorum açıkçası..(