Kıkırdaksız burun?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Ben 18yaşında burun eti ameliyatı olmuştum doktor estetik yapmamıştı hafif bi kemik çıkıklığı var burnumda tekrar ameliyat olmak istiyorum gecenlerde gittiğim bir doktor senin burnuna kıkırdak yok alınmış dedi.Bunun için hangi işlemleri yapamaz doktor?Baska biryerden kıkırdak alıp eklettirmekte istemiyorum

çünkü kıkırdakla şekil veriliyor...

Yok onu sormadım yani burundan niye alıyor kıkırdağı yani al geri tak madem :) Ne zararı var anlamadım e şimdi olsam ameliyat yine kıkırdak alıp takıcaklar..Orda durmaması gerekse tekrar eklemezler kıkırdağı..

Yok onu sormadım yani burundan niye alıyor kıkırdağı yani al geri tak madem :) Ne zararı var anlamadım e şimdi olsam ameliyat yine kıkırdak alıp takıcaklar..Orda durmaması gerekse tekrar eklemezler kıkırdağı..

sorunuzu anlamadım.Siz daha önce ameliyat oldunuz mu?

sorunuzu anlamadım.Siz daha önce ameliyat oldunuz mu?

Evet oldum canım.18 yaşındayken burun eti vardı onu aldırmıştım doktor estetik yapmamıştı.Estetik olmak istiyorum doktora gittim burnunda kıkırdak yok alınmış dedi..O anda sormak aklıma gelmedi..Burda muhabbet açılınca yazayım bi dedim.Niye kıkırdak alınır ki burundan:)

Evet oldum canım.18 yaşındayken burun eti vardı onu aldırmıştım doktor estetik yapmamıştı.Estetik olmak istiyorum doktora gittim burnunda kıkırdak yok alınmış dedi..O anda sormak aklıma gelmedi..Burda muhabbet açılınca yazayım bi dedim.Niye kıkırdak alınır ki burundan:)
Demekk ki nefes probleminiz varmış ve etle birlikte kemik eğriliğinden dolayı kıkırdakta alınmış olabilir.ama bunun size sorulup yapılması lazımdı.şaşırdım açıkcası.büyük ihtimak kulak arkasından ya da kaburgadan kıkırdak alınıp burun tekrardan şekillendirilecek...

Back
X