Ç
çiğdemmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi çiğdemmm
-
Arkadaşlar benim sorunum daha geniş, bende sadece bacakta değil genital bölgede de oluyor kıl dönmesi ,napcam bilmiyorum aceba bu mendille krem işe yarar mı?
Ondan bende çok çektim doktora git iki tane krem yazıyo biri anitibiyotik biride kılı içerde eritiyora.s.geçmiş olsun istersen isimlerini yazıyım.
Ondan bende çok çektim doktora git iki tane krem yazıyo biri anitibiyotik biride kılı içerde eritiyora.s.geçmiş olsun istersen isimlerini yazıyım.
Bactroban %2 pomad antibiyotik sabah akşam sürülüyo.Lasonil var birde Hirudoid Forte bunlarda içindeki kılı eriterek dışarı atıyor.Sabah akşam son iki yazdıklarımdan hangisini bulabilirsen ikiside aynı işi görüyo geçmiş olsun a.s.
mendilin adını söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın. vivatinell acnecinamide eczanelerde satılıyor. yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 29.00 ytl. kutunun içinde 30 tane tek kullanımlık mendil var. pakedin üzerinde yazanları akratıyorum.( ekne veta akneye meyilli ciltlerin derinlemesine temizlenmesinde, yağların azaltılmasında, kıl dönmesinin giderilmesinde)doktorum bu mendilleri yüzümdeki sivilce lekeleri için verdi ama ben yüzüme sürdükten sonra bacaklarımada sürüyorum aynı mendili. bir sorun olmayacağını söyledi. fucidin kremi ise sadece kıl dönmesi için vermişti. ben mendili kullandıktan bir ssat sonra fucidin i sürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?