• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl dönmesi yardım..

tekgercegim

öмяüмüη ѕ[α]нιвι
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
863
15
118
Erkek kardeşim bugün kıl dönmesi ameliyatı olacakta :43:, çevrenizden olanlar var mı neye dikkat etmeliyiz ameliyat sonrası biraz zor oluyormuş sanırım :31: :31:, yardımlarınızı bekliyorum

Erkek kardeşim bugün kıl dönmesi ameliyatı olacakta :43:, çevrenizden olanlar var mı neye dikkat etmeliyiz ameliyat sonrası biraz zor oluyormuş sanırım :31: :31:, yardımlarınızı bekliyorum

yok canım hiç korkma bende abimde ablamda olduk bu amelyatı hiç zor değil tabi o nazlı değilse dikiş açıldıktan sonra iş bitmiştir

yok canım hiç korkma bende abimde ablamda olduk bu amelyatı hiç zor değil tabi o nazlı değilse dikiş açıldıktan sonra iş bitmiştir

saol cnm bizimki biraz nazlı ama bakalım şimdi çıktı ameliyattan önceki heyecanı kalmamış rahatlamış baya :21:

Ameliyat zor falan değil sadece sonrası biraz zorluyor. Doğal olarak oturamıyor, zor yürüyor 1-2 ay kadar(kuyruk sokumu ise). Sonrası normal.

Back
X