Anket Kil Erkeğin Neresinde Olsun?

ERKEĞİN KILI NERDE OLMALI?

• Ankete Katılan
    220

BenTulis

KURŞUN KALEM
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
719
6
643
Rusya
Erkeğin kıllısı mı kılsızı mı makbul?Metroseksüelite akımını biliyoruz,artık göğüs,kol bacak..neresi varsa aldırıp,bizden daha parlak gezen erkekler var?
Ya siz?
Neresinde kıl olsun yada olmasın diyorsunuz?Hadi buyrun...

BÖYLE Mİ?

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

YOKSA BÖYLE Mİ TERCİHİNİZ?

göğüs kıllı olsun suratında kıl istemem gibi bir sonuç çıkıyor şimdilik an itibarıyla verilmiş oylamada...du bakali noolcek?

valla ağda yaptırcak kadar çok olmasın az olsun derim ben özellikle de göğüs ve kollarda :) sakal bıyık olsa da olur olmasa da ama varsa tırşalı olsun mümkünse:) kısacası temiz olsun yeter :)

Göğüste kıl olacak arkadaşım. Bacaktada olacak. Parlak erkek hiiiç hazetmem. Ne öyle ayna gibi.Top sakal hoş durur. Kocamdaki gibi mesela.:asigim:

Göğüste kıl olacak arkadaşım. Bacaktada olacak. Parlak erkek hiiiç hazetmem. Ne öyle ayna gibi.Top sakal hoş durur. Kocamdaki gibi mesela.:asigim:

KUZUCUUM SENİN ADAM BÖYLE BİŞEYMİŞ DİYOLAR...YANİ SÖYLENTİ TABİİ CANIM....

E tabi söylenti bu. Söylentilere kulak asmamayı ne zaman öğreneceksin Tuli.:mymeka:

Kızım ay parçası gibi kocacım, ay.:asigim:

BENDE AŞKIMI KİRLİ SAKALLI BEĞENİYORUM SİNEK KAYDI HİÇ SEVMİYORUM PARLAMASIN YANİ VÜCUDUNDA DA OLSUN TABİ GÖĞÜSTE VE BACAKLARDA DA TÜYSÜZ SERÇE KABUL ETMİYORUMsırnaşık şey

erkek adamın gögsüdne biraz kıl olacak kardeşim, bide kirli sakal bende çok begeniyorum benim sevgilimde de çok hoş duruyor :asigim:

istemem ben ööle tüysüz erkeği...çocuk gibi...:1ninca:
elbette tüy yumağıda olmasın ama kollarda,göğüste falan olmalı bencetatlicadiarzu

göğsünde olsun bacaklarında olsun bide kirli sakalı olsun nüffen
benim aşkımdaki gibin aynı :KroNick:

Her erkek gibi bacaklarda, göğüste ama fazla değil..Öyle gömlek giydiğinde yakadan fışkırmayacak Çiçek Abbas gibi hehe :KroNick:
Sevgili İloşumun dediği gibi o aşkına yormuş ama bende aşkım gibi olsun diyorum kısacası tatlicadiarzu:icecream:

mümkünse az ve öz olsun :))

mesela sırtında hiç ama hiç olmasın aşkımda varmı yko mu bilmiyom ama neyse :(

NASIL BİLMEZSİN ZUZU ŞÖYLE Bİ ARA YALNIZKEN TİŞÖRTÜNÜ CARTTTTTTTT DİYE ARKADAN ÇEKİ VER :Roflol::Roflol:SONRAAAA:utangac:

:Roflol::Roflol:
YA DA SIRTINDA BÖCEK YÜRÜYOR AŞKIM FALAN DE...KALDIR TİŞÖRTÜNÜ HAVAYA..BAKTIN KIL FALAN VAR.ANINDA POSTAAAA...

kırlı sakal tercıhımdır...sınek kaydı bana soyulmus yumurta gıbı gelıyoo...

Back
X