- 24 Ocak 2020
- 456
- 324
- 53
- 32
- Konu Sahibi Denizim2503
-
Kapaklida da gözüküyor gibi de ama emin olamadim sankiBende kapaksız olan diğerinde gördüm varla yok arası minicik
Ben de gördüm cok silik bence hamilesiniz
Parlaklığı kapatınca daha net sankiBende kapaksız olan diğerinde gördüm varla yok arası minicik
Sizce bekleyim mi kan için yoksa hemen verim miD Denizim2503 evet benimde böyle olmuştu o üst kapağı çıkarınca anca belli oluyodu
VarBiidee bu var
Testin markasıyla alakalı olabilir kimi çok hassas oluyor kimi normal derecede oluyorArkadaşlar iki tane test yapıp biri negatif diğeri pozitif cikan var mı
Canim yaptığım testler farklı farklı hepsiTestin markasıyla alakalı olabilir kimi çok hassas oluyor kimi normal derecede oluyor
Burda gördüm sankiBiidee bu var
Reglin geçti mi peki ?Canim yaptığım testler farklı farklı hepsi
Benim ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi pıhtılaşma sorunum var hemen ilaca başlamak gerekiyorD Denizim2503 ben testi bi kaç kez tekrarladım ilk yaptığımda böyleydi bi kaç gün sonra bi tık belirginleşti ozaman kan verdim 18 çıktı daha çok yeni sizde biraz bekleyin isterseniz kan sonucu düşük çıkarsa testi tekrarlatırlar birde canınız sıkılmasın durduk yere haftaya verseniz daha iyi kanı
Burda 2. çizgi var:)Parlaklığı kapatınca daha net sanki
Var dimi kendimi kandirmiyorumBurda 2. çizgi var:)
5 günReglin geçti mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?