Kıl kurdu

Konu ile ilgili bi kac video izledim inan kusmak uzereyimm
Doktora gotur kizini belkide yaniliyorsundur canim, benimde 3 yasinda bi kizim var Allaha sukur bi belirti yok ama bundan sonra daha dikkatli olucam.. Gun asiri banyosunu yaptirip uyutuyorum ben, tum mikroplardan arinmis olarak uyuyor bebegim :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

canım ben hergün banyo yaptırıyorum, çok titiz bir anneyimdir ama elini ağzına götürerek saniyede kapacağı birşey.. içtiği su ile de vücuda girebiliyor.. tüm mikroplardan arındırmak korumak mümkün değil..

ilk fırsatta götüreceğim inş. yanılıyorumdur ama öyle de net ki belirtiler.. allah beter dert vermesin kimselere içinde bize de inş..

İnşallah yoktur öyle bir şey. Gelişimini de etkiler. Hemen doktora götür bence.

kızlar araştırdığım kadarıyla sarımsak günde bir tane çiğ yutulursa kurtları dışkıyla atıyormuş... iyi pişmemiş etten ... kısırdan çiğköfteden bulaşıyor bildiğim kadarıyla... ayrıca vermazol adlı yetişkinler iiçin bir ilaç var o da pek bir faydalı ben kullandım ama hepsi düşmedi...olmadı doktora gidicemmmmmm artıkkk rahatsız etmeye başladı aşırı derece anüste kaşıntı yapıyor ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…