- 23 Ekim 2014
- 198
- 41
- Konu Sahibi sezenpanpisiniz
selam kızlar, kıl tekniği ile kaş kontoru yaptıran var mı? yaptıracağım ama kaşlarım dökülür mü zararı var mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilek kara varmı canım instagramda?ben kaslarımı aldırdıgım kıza sordum, İstanbul kartal da dilek kara diye bir kızı tavsiye etti
instegramda baya foto var ben de gideceğim galiba, bu kişiyi tanıyan var mı?
Dilek kara varmı canım instagramda?
Bence de 650 normal,ben 1250 tl fiyat aldımuzmandilekkara gibi bi adresi olaması lazım, var inst. da
ben evin orda bi yere sordum kız daha 3 kas yapmıs dilek hanım 650 isterken benden 500 istedi
Demek ki 650 normal
Aynen canım ya birde kalıcılığı 1 sene diyorlar,para mı basıyoruz1250 yuh yani
ustuen para koyup estetik yaptırır insan :)
Canım paylaşırmısın resmini?nerede kaça yaptırdın?Ben 2 gün önce kıl tekniği uygulaması yaptırdım,fakat biraz sabırlı olmam gerekiyor sanırım. Şuan oldukça koyu ve kalın görünüyor. Sanırım bu normalmiş aayece
Canım akşam paylaşabilirim. Ben antalya da bir ark baz alarak gittiğim bi güzellik salonunda 650 tl ye yaptırdım. Herkes onu tavsiye etti. Kısacası bu işin piyasası max 600 650Canım paylaşırmısın resmini?nerede kaça yaptırdın?
Teşekkür ederimçok hoş olmuş canım güle güle kullan biraz daha kalınlaştırsanmı acaba
Zaten önce çizim Yapılıyor. Çizimde çok daha kalın ve belli olmuştu. O anda ufak bir şok yaşamıştım ama bukadar belli olmayacağını söylemişti tabi Bende bu kadar ince Kaş Dan sonra kalın Kaş hayali ile yanıyordum ama çokda kalın değil tabihımm anladım canım yinede kaş kelemiyle falan çizse baksan ya yakışmış çok güzel olmuşda kalın hayranlığı varda bende