hahahha ya oyle deme benimde seninki gibi millet kaslarini boyuyo daha belirgin olsun diye benimki 2 kilometre uzaktan belli oluyo .Gayet memnunum bosver uzulme .Kas almaya gelince bende baslarda gittim kuafre o kadar hizli aliyoki yanlisnalincada duzeltmek zorunda kaliyo iyice inceliyo Kac aydir gitmiyorum kendim evde beyaz kalemle cizdim istedigim sekli ona gore aldim cok ta guzel oluyo alisirsin ama dene derim tabiki basta bi uzaticaksin sonra sekil vericeksin Kolay gelsin :)benimkiler kaş gibi de değil yüzümde adeta iki tane siyah kalın çubuk var
Canım niye jiletle aldın ki bu çok yanlış bir yöntem bana göreKonu sahibi ince kaslarim oldugu icin yardimci olamayacagim amaM e g g ye sormak icin yaziyorum. Ben jiletle aldiktan sonra sarimsak, zeytinyagi ve corekotu yagi kullandim fayda vermedi. Simdi karanfil suruyorum. Baska onerin var mi?
nasıl alıyosun pekiBen senelerdir kaşlarımı alıyorum toplam 3 kere kuafore gittim.Gittigimde guvenmiyor yalvariyordum inceltmeyin diye etrafini temizleyin diyordum.Sonra kendim internetten araştirdim ögrendim.hic gitmiyorum kuafore.
Önce etraftaki dağinik kıllari sonra kaşın şeklini takip ederek sayiyla kıl aliyorum.Benim seyrek ve ince kıllı, riskli kaşlarim olmasina rağmen işe yariyor.Kalın daha kolay olur.nasıl alıyosun peki
alin bolgemde saclarim vardi, genisletmek icin lazerle atis yapilirken sicramalardan kaynakli kaslarim kustu. Kalemle boyasamda simetrim degiller. Hazir evdeyim deyip 2.kez jiletledim. Bir ayda eskisi gibi uzuyor ama gurlesme olmadi, yeni cikan tuylerde olmadi.Canım niye jiletle aldın ki bu çok yanlış bir yöntem bana göre
Fındığı tavada ısıtıp kaşlarına sür bunu deneyebilirsin.
Ben şimdi vazelinin içine hint ve badem yağı karıştırdım kremsi kıvamda kaşlarıma sürüyorum 2 saat bekletip yıkıyorum.
Yeni başladım bide kaşlarımı uçlarından kesiyorum haftada bir, minicik kesiyorum hani kırık alır gibi, yukarıya doğru tara uçlarından minik makaslarla al.
sarımsak denedim ama kaşlarım tahriş oldu o yüzden şimdilik bu vazelini deniyorum canım.
Yok canım kabuksuzalin bolgemde saclarim vardi, genisletmek icin lazerle atis yapilirken sicramalardan kaynakli kaslarim kustu. Kalemle boyasamda simetrim degiller. Hazir evdeyim deyip 2.kez jiletledim. Bir ayda eskisi gibi uzuyor ama gurlesme olmadi, yeni cikan tuylerde olmadi.
findigi kabuklu halde mi isitacagim peki. Yeni tuyler cikarana kadar her seyi deneyecegim.
tesekkur ederimYok canım kabuksuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?