kıl tüy işleri

lenalee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
9
0
6
dudak üstü tüylerimi demek isterdim ama benimkiler baya bi kıl olduğu için bıyık diyeceğim onları almıyordum son 2-3 aydır almaya başladım hatta hızımı alamayıp kollarımı bile aldım. şu anki sorunum ise kaşlarım gerçekten çok siyahlar çok fazlalar ve erkek kaşına benziyorlar. kuaföre gitmek istiyorum ama çok korkutucular çok hızlı alıyorlar ve gittiğim kuaförün kaşları çok ince. beni de kendine benzetir diye korktuğumdan gitmiyorum. evde nasıl şeklini belirleyebilirim insan kaşına benzemesini sağlayabilirim?
 
Güzelce araştırıp iyi kaş alan bir yere git bence.
Evde almanı önermem yeniden biçimlendirilecek kaş riskli o yüzden.
Gitmişken bi ton açtırabilirsin kaş boyasıyla.
Ve bence şanslısın kaş yüzü gösteren etkenlerden biri.
Keşke benimde olsa da yeniden şekillendirsem, bende kalınlaştırmaya uğraşıyorum.
İşte insanoğlu hep kendinde olmayanı ister.
 
Artık kalın kaş moda canım. Sakın inceltme. Başka bir kuaför yok mu peki, sadece düzeltecek? Sakın evde alma

İstanbul'daysan Bakırköy'de güzel kuaförler oluyor
 
benimkiler kaş gibi de değil yüzümde adeta iki tane siyah kalın çubuk var
 
Konu sahibi ince kaslarim oldugu icin yardimci olamayacagim ama M e g g ye sormak icin yaziyorum. Ben jiletle aldiktan sonra sarimsak, zeytinyagi ve corekotu yagi kullandim fayda vermedi. Simdi karanfil suruyorum. Baska onerin var mi?
 
Bıyık aldırmaman bu zamana kadar garipmiş zaten iyi yapmışsın. Kollarını aldırman garip değil kol kılı kadar berbat duran pek bişey yok zaten. Kıllı bayan koluna ne saat ne takı hiç bişey yakışmıyor ve çok bakımsız duruyor. O konudada iyi yapmışsın yani.Ayrıca bahsettiğin kuaför kendi yüz hatlarına ince kaşı yakıştırdığı için öyle aldırıyor yada alıyor olabilir kendininkini.Seninkinide kendininki gibi yapıcağını düşünmeniz çok anormal olmuş.Ama yok yinede içim rahat etsin derseniz iyi kaş alan yerlerin etrafınızdan küçük bi araştırmasını yaparak tavsiyelere göre gidebilirsiniz.Kaşınız çok fazlaysa kendiniz olması gerektiği gibi alıp şekil veremezsiniz zaten.Tek bir tüyü fazladan almak bile kaşta boşluk yaratabiliyor. Bu yüzden kendi kendinize almanızı hiç tavsiye etmiyorum. Ben kenarlarda çıkan küçük tüyleri kendim cımbızla temizlerim fakat kaşlarım uzadığı zaman şekil düzgünlüğü için mutlaka kuaföre giderim.
 
benimkiler kaş gibi de değil yüzümde adeta iki tane siyah kalın çubuk var
hahahha ya oyle deme benimde seninki gibi millet kaslarini boyuyo daha belirgin olsun diye benimki 2 kilometre uzaktan belli oluyo .Gayet memnunum bosver uzulme .Kas almaya gelince bende baslarda gittim kuafre o kadar hizli aliyoki yanlisnalincada duzeltmek zorunda kaliyo iyice inceliyo Kac aydir gitmiyorum kendim evde beyaz kalemle cizdim istedigim sekli ona gore aldim cok ta guzel oluyo alisirsin ama dene derim tabiki basta bi uzaticaksin sonra sekil vericeksin Kolay gelsin :)
 
Kendin almaya kalkma canım, araştır iyi bir yer yere git.
 
Konu sahibi ince kaslarim oldugu icin yardimci olamayacagim ama M e g g ye sormak icin yaziyorum. Ben jiletle aldiktan sonra sarimsak, zeytinyagi ve corekotu yagi kullandim fayda vermedi. Simdi karanfil suruyorum. Baska onerin var mi?
Canım niye jiletle aldın ki bu çok yanlış bir yöntem bana göre
Fındığı tavada ısıtıp kaşlarına sür bunu deneyebilirsin.
Ben şimdi vazelinin içine hint ve badem yağı karıştırdım kremsi kıvamda kaşlarıma sürüyorum 2 saat bekletip yıkıyorum.
Yeni başladım bide kaşlarımı uçlarından kesiyorum haftada bir, minicik kesiyorum hani kırık alır gibi, yukarıya doğru tara uçlarından minik makaslarla al.
sarımsak denedim ama kaşlarım tahriş oldu o yüzden şimdilik bu vazelini deniyorum canım.
 
Keske benmde gur kaslarim olsaydi
Biyiklarini almakla iyi etnissin baska kuafore git ince almayin de fazlaliklari alin toparlayin de.
 
Ben senelerdir kaşlarımı alıyorum toplam 3 kere kuafore gittim.Gittigimde guvenmiyor yalvariyordum inceltmeyin diye etrafini temizleyin diyordum.Sonra kendim internetten araştirdim ögrendim.hic gitmiyorum kuafore.
 
Ben senelerdir kaşlarımı alıyorum toplam 3 kere kuafore gittim.Gittigimde guvenmiyor yalvariyordum inceltmeyin diye etrafini temizleyin diyordum.Sonra kendim internetten araştirdim ögrendim.hic gitmiyorum kuafore.
nasıl alıyosun peki
 
Benimde oyle bende zamaninda rahatsiz olup kendim hizimi alamayip incelttim sonra baktim herkes kasini kalinlastiriyo kendi haline biraktim
 
Bazı Sephora mağazalarında Benefit kaş barları var. Sadece kaşla ilgili işlem yapıyorlar. Sephora olan bir şehirdeysen kesinlikle tavsiye ederim. Benim kaşlarımda yanlış alımlardan ötürü açılmalar vardı, düzeldi. Şimdi büyükşehirde değilim, gidemiyorum.
 
Başka bir kuaföre git arkadaslarının önerdiği bir kuaföre, orda aldır bence kendin aldırma kaş öyle bişeyki yanlış alındığında birdaha çıkmama ihtimali yüksek
 
Kuaföre 10000000 kere söyle doğal kalın kaş istiyorum sadece dağınıklığı toparla de, benimkini de incecik yapardı kuaförüm
Artık bu uyarıyı yapıyorum ısrarla ve her dk bi aynaya bakıyorum ve beğendiğim an tamam daha fazla alma diyorum
Şuan alıştım kendim istediğim şekli verebiliyorum bebek var kuaföre ayrıcak vaktim kalmadı iş başa düşünce nelerin ustası oluyor insan :)
 
alin bolgemde saclarim vardi, genisletmek icin lazerle atis yapilirken sicramalardan kaynakli kaslarim kustu. Kalemle boyasamda simetrim degiller. Hazir evdeyim deyip 2.kez jiletledim. Bir ayda eskisi gibi uzuyor ama gurlesme olmadi, yeni cikan tuylerde olmadi.

findigi kabuklu halde mi isitacagim peki. Yeni tuyler cikarana kadar her seyi deneyecegim.
 
Yok canım kabuksuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…