Kıla tüye indirim var da bana niye yok!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalayıp bavulla taşıyan ve müebbetle yargılanan Özdemir savcıya “Kıla, tüye indirim veriyorsunuz, bana niye vermiyorsunuz?” dedi

0Sitene Ekle

ANTALYA DHA
İzmir’den Antalya’ya gelerek garson olarak çalışan ve gönül ilişkisi yaşadığı Esma Ekinci’yi (37), geçen yıl yastıkla boğan Galip Özdemir (47), kadını odanın küvetine taşıdı. Ekinci’nin cesedini parçalara ayıran Özdemir, cesedi bavula yerleştirdi.

Kadının cesedinin bulunduğu bavulla Jandarma ekibine yakalanan ve ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılanan Özdemir, 2’nci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme savcısı mütalaasında, tahrik indiriminden yararlandırılmasın talebinde bulundu.
Savcının mütalası üzerine Galip Özdemir “Bu kadın bir melek görünümünde ailemin, arkadaşlarımın arasına girdi. Ondan sonra her tartışmada ’Onunla yatarım, bununla yatarım’ diye bana laf söyleyip durdu. Kıla, tüye indirim veriyorsunuz, niye bana vermiyorsunuz?” dedi. Mahkeme duruşmayı 30 Ekim tarihine erteledi.

bu tahrik indirimi denen şey acilen kaldırılmalı bence

Kanım dondu yaaa hem suclu hem güclü pis adam. Ve bişey sölicem, dikkatimi çekti sölemezsem çatlarım. İlk kez yaşlı bi jandarma gördüm. Şoklardayım

ölen öldü, var mı ispatı, yok bana onu dedi tahrik etti, yok bunu yaptı tahrik etti

kadınların tahrik olması için çok daha fazka sebep var ama kimseyi öldürdükleri yok

kadın cinayeti hergün bi kaç tane

ama kadının erkeği öldürdüğü cinayetler iki ayda bir

Hayır öldürüyorsun madem neden b.kunu çıkarıyorsun demek geldi içimden , üstüne bir de sanki zevk için kesiyorlar gibi gelio artık , son zamanlarda çok kesme haberi duyduğumdan sanırım

Adam haklı .
İnsanlar nasılsa ceza almam yada az alırım diye her türlü suçu izlemekten çekinmiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…