• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılcal damar gibi akıntı

helyumkiz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
13
Kızlar merhaba. Bugün peçeteye sildikçe kılcal damar gibi açık kırmızı akıntım oldu. Sağ kasığımda da ağrı var. Bu neyin belirtisi? Hasta mı olacağım yoksa başka bir şey mi bilgilendirir misiniz

Kızlar merhaba. Bugün peçeteye sildikçe kılcal damar gibi açık kırmızı akıntım oldu. Sağ kasığımda da ağrı var. Bu neyin belirtisi? Hasta mı olacağım yoksa başka bir şey mi bilgilendirir misiniz
Kızlar bakar mısınız

Gebelik bekliyorsanız test yapın adetinizde yakınsa

Gebelik şüpheniz var mı

geçen ay gebelik testlerimde silik çizgi çıktı ardından 10 gün boyunca bu tarz akıntı oldu ben çizgiler silik diye bekledim kan vermedim bir süre sonra yeniden test yaptığımda negatifti. Bende sebebini anlayamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum belki onunla alakalıdır kimyasal olmuştur diyip üzerine düşmedim bir daha.

geçen ay gebelik testlerimde silik çizgi çıktı ardından 10 gün boyunca bu tarz akıntı oldu ben çizgiler silik diye bekledim kan vermedim bir süre sonra yeniden test yaptığımda negatifti. Bende sebebini anlayamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum belki onunla alakalıdır kimyasal olmuştur diyip üzerine düşmedim bir d
Anladım bir test yapayım bakayım nolucak

Kızlar bugün yürüdükçe sağ yumurtalığıma sancı girdi. Ve sabah kahverengi lekem gelmeye başlamıştı. Şimdi azalmış, sizce hamilelik mi regl mi

Back
X