Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bakar mısınızKızlar merhaba. Bugün peçeteye sildikçe kılcal damar gibi açık kırmızı akıntım oldu. Sağ kasığımda da ağrı var. Bu neyin belirtisi? Hasta mı olacağım yoksa başka bir şey mi bilgilendirir misiniz
Gebelik bekliyorsanız test yapın adetinizde yakınsaKızlar merhaba. Bugün peçeteye sildikçe kılcal damar gibi açık kırmızı akıntım oldu. Sağ kasığımda da ağrı var. Bu neyin belirtisi? Hasta mı olacağım yoksa başka bir şey mi bilgilendirir misiniz
Gebelik şüpheniz var mıKızlar merhaba. Bugün peçeteye sildikçe kılcal damar gibi açık kırmızı akıntım oldu. Sağ kasığımda da ağrı var. Bu neyin belirtisi? Hasta mı olacağım yoksa başka bir şey mi bilgilendirir misiniz
Evet gebelik şüphem varGebelik şüpheniz var mı
Adet tarihinize kaç gün varEvet gebelik şüphem var
Geçen ay nerdeyse 20 gün kanamam oldu o yüzden bu ay ne zaman olur bilemiyorumAdet tarihinize kaç gün var
Neden peki sebebi nedir 20 gün normal değilGeçen ay nerdeyse 20 gün kanamam oldu o yüzden bu ay ne zaman olur bilemiyorum
Çok stresli bir dönemdeydim, doktorda stresten dediNeden peki sebebi nedir 20 gün normal değil
Anladım bir test yapayım bakayım nolucakgeçen ay gebelik testlerimde silik çizgi çıktı ardından 10 gün boyunca bu tarz akıntı oldu ben çizgiler silik diye bekledim kan vermedim bir süre sonra yeniden test yaptığımda negatifti. Bende sebebini anlayamadım doğum kontrol hapı kullanıyorum belki onunla alakalıdır kimyasal olmuştur diyip üzerine düşmedim bir d