- 3 Kasım 2015
- 143
- 151
- 103
- Konu Sahibi Kardelennnnm
-
Bende de aynı sorun var. Akne rozasea hastasıyım. Ateş basmalari oluyor sürekli yuzumde. Kizariyorum. Gozlerimi acamayacak duruma geliyorum. Çok ağır ilaçlar kullandım. Sivilce benzeri puturler gecsede kılcal damarlar geçmedi ve sürekli artıyor gozeneklerim genişliyor. Lazer tedavisi düşünüyordum bende 3 yıl önce kayseri de devlet hastanesinde 1 seans yaptirmistimm sonra devm edemedim okul falan derken. Tekrar yaptırmak için gittiğimde bu yıl artık ücretli olduğunu öğrendim. Ve seansı 500. Başka bir hastaneyle konuştum 6 seans 3 binlira ve taksit imkanı kesinlikle yok dediler. Ne yapacagimi şaşırdım artık. Lazer tek careydi benim için o da gitti
Sagolasin canım. Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun canim lazeri. Seans ücreti ne kadarmisÇok geçmiş olsun üzüldüm Can'ım ya.
Anladım. Bekliyorum o zaman. Sonucu ve ücretini yazarsan sevinirim.Deneme saeansımı yaptık başarılı idi ücreti konuşmadım tedavi bitince yazarım
Umarım çare olur bu lazer ben şu an bile kötü durumdayımSelam seans bitti 350 lira tuttu toplamÇok iyi oldu 6 hafta sonra tekrar çağırdı .kusura bakma yoğunluktan yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?