Kılcal damar

Kardelennnnm

Her daim gülümse...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
143
151
103
Selam kızlar yüzünde kılcal damar problemi olup lazer tedavisi yaptıran var mı? Düşünüyorum ama çok kararsızım

Kılcal damar dururken olmuyor ki yüzünün derisi inceldiğinde oluyor. Oda sürekli maske ağda cart curt la olur. Bence yüzüne zaman tanı.

Hiç ağda ve maske yapmadım cildim çok hassas Mış kırmızılıkta var Dr bir iki Seans ta hallolur dedi ama yaptıran varmı tekrar çıkar mı öğrenmek istiyorum .

tek Doktorla yetinmek canm bence başka doktora da başvur lazer degil de belki dogal yollarla düzelir

benimde var maalesef onceden yoktu lazerden cogu kisinin yuzu daha beter olmus iz kalmis. gecicegini bilsem bi dakka beklemem lazer yaptiririm

Bende de aynı sorun var. Akne rozasea hastasıyım. Ateş basmalari oluyor sürekli yuzumde. Kizariyorum. Gozlerimi acamayacak duruma geliyorum. Çok ağır ilaçlar kullandım. Sivilce benzeri puturler gecsede kılcal damarlar geçmedi ve sürekli artıyor gozeneklerim genişliyor. Lazer tedavisi düşünüyordum bende 3 yıl önce kayseri de devlet hastanesinde 1 seans yaptirmistimm sonra devm edemedim okul falan derken. Tekrar yaptırmak için gittiğimde bu yıl artık ücretli olduğunu öğrendim. Ve seansı 500. Başka bir hastaneyle konuştum 6 seans 3 binlira ve taksit imkanı kesinlikle yok dediler. Ne yapacagimi şaşırdım artık. Lazer tek careydi benim için o da gitti

Merhabalar gecmis olsun. Size bir sey danismak istiyorum. Ben cok beyaz tenliydim. Bir sure once yanaklarimda kizariklik olustu, kilcal damar dediler. Simdilerde bazi aksamlar, fakat ilginc sekilde aksamlar, yuzumu ates basiyor, yanaklarim kipkirmizi oluyor ve bakinca gozenekler acilmis gibi geliyor. Doktora sabah gidiyorum bisey yok kilcal damar kizarikligi diyor. Tek tuk yanaklarimda sivilce izleri var, bazen az az sivilce cikiyor yeni yeni ama rozadaki gibi degil. Sizde de boyle mi basladi. Bana degilsin diyorlar ama ben neden yaniyorum o zaman. Sicak mi tetikliyor acaba bilemiyorum ki.

Teşekkür ederim canım. Aslında ilk ateş basmalari falan olmuyordu yuzumde. Sivilceye benzer kizarikliklarla başladı. Doğru düzgün ilgilenen bi tedavi öneren doktor olmadı. Her gittiğim doktor şeker verir gibi kortizonlu krem verdi gönderdi. Kullanmadigim krem ilaç kalmadı. Çok ağır bi hap var biliyorsundur mutlaka. Çok ağır yan etkileri var. Tüm yan etkilerine rağmen 6 ay boyunca onu kullandim. Sivilce tarzı kızarikliklari şükür onunla atlattım çıkmadı bi daha. Son 1 yıldır yuzumde ateş basmalari oluyor. Kilcal damarlar oluştu. Seninde dediğin gibi doktora gidiyorum.bana da aynı şeyi söylüyor.lazer yaptırmak istiyorum diyorum kilcal dmarlar henüz yüzeye yakın değilmiş bu yuzden yapamiyorlarmış. İlgilenmiyor. Krem yazıyor gönderiyor. Sana söyleyeceğim tek şey kesinlikle kortizonlu krem kullanma ne olursa olsun. Mutlaka güneşten koru yuzunu. İyi bi güneş koruyucu kullan. Bu hastaligin içten geldiğine inanıyorum. Yediklerimi hergün not ediyorum artık. Ateş basmalari genelde bende de akşamları oluyor. 1 gün falan öyle kalıyor yuzum. Atakların olduğu günlerde turşu yemiş oluyorum bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde bende pirinç ve et de bu kızarıklık ataklarına yol açıyor. Şu an elma sirkesi kullanıyorum hergün yüzüme su ile karıştırıp sürüyorum aynı zaman da iciyorum. Bi sayfa da gordum birisi hastalığı bu şekilde atlatmış . bende devam ediyorum bakalım. İnşallah çaresini buluruz. Ayrıca dediğin gibi sıcakta tetikliyor. Bu atakları etkileyen faktörleri iyice öğren ona göre hareket et canım. İnşallah derdi veren allah dermanını da verir.biraz uzun bi mesaj oldu yardımcı olmuşumdur inşallah

Selam seans bitti 350 lira tuttu toplam Çok iyi oldu 6 hafta sonra tekrar çağırdı .kusura bakma yoğunluktan yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…