• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılcal damarlar için öneriniz var mı?

burnumda kılcal damar çatlaması vardı gören herkes aa noldu deyip sinir ederdi beni..lazer yaptırıcaktım az daha..çok moralim bozuluodu..
ama geçti yok artık :))) hemde kendi kendine hiç bişi yapmadım..sadece kızlar su ihtiyacını ii karşılayın..suyu düzenli içerseniz emin olun gidiyo..
ben sadece bunu yaptım..ama aşırı içmeyin sakın..günde en fazla 2 lt işinizi görür ;))

burnumda kılcal damar çatlaması vardı gören herkes aa noldu deyip sinir ederdi beni..lazer yaptırıcaktım az daha..çok moralim bozuluodu..
ama geçti yok artık :))) hemde kendi kendine hiç bişi yapmadım..sadece kızlar su ihtiyacını ii karşılayın..suyu düzenli içerseniz emin olun gidiyo..
ben sadece bunu yaptım..ama aşırı içmeyin sakın..günde en fazla 2 lt işinizi görür :KK66:)
Tamamen gecti mi yani? ?? Oyleyse çok sevindim ☺

ben sadece bunu yaptım..ama aşırı içmeyin sakın..günde en fazla 2 lt işinizi görür :KK66:)
ne kadar zamanda geçti ?? kaç yıllıktı seninkiler, ve kaç zamanda geçti **?

su içmek gerçekten kılcal damarları yok ediyor mu? şu an çıktı mı burnunuzdakiler?

tesaduf mu ama gercekten sumu sebebi bilmiyorum..gunde 1 bardak.m su icerdim.7 bardaga cikardim..1 ay sonra gecti..

Back
X