kıldan tüyden demeyin nolur yardım edin

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
kızlar biliyorum herkesin bin türlü derdi var ama inanın başka çarem olmasa buraya yazmazdım kaç gündür düşünmekten delircem küçük şeyleri çok takıyorum lütfen eleştirmeyin gerçekten yardım istiyorum.
ben pazar günü lazer epilasyona başladım ütüleme diye bişey bu cihazı ilk defa kullandım daha önce bir kez başka bi cihazla lazer yaptırmştım ama o yer kapanınca yeni biyer bulmak durumunda kaldım.neyse sorunum şu erkek arkadaşım ayın sonunda yaşadığım şehire geliyor 5 aydır görüşmüyorz ve ben ona en güzel halimle görünmek istiyorum ben kollarımı bile aldırıyorum normalde o kdr tüylü bi insanım şimdi bu lazere başladım dökülcekmi ozmna kdr ne olacak ben etek giymek istiyorum ne bileyim kollarım kaymak gibi olsun istiyorum bugüne kdr hep dikkat ettim beni öyle görmesini istemiyorum.
valla diyorum lanet olsun vazgeceyim yaptırayım paşa gibi ağdamı rahat edeyim ama parama kıyamıyorum boşa gitcek hem başlamışken bitsin diorum
bi de cihaz nasıl işe yararmı daha önce ütüleme yaptırıp iyi sonuç alan var mı nolur yardım edin.
bide yaptırdığım yerde bayan bana bu cihazda istediğin zmn jiletle alabilirsin yeterki kökten alma dedi bu doğrumu bana saçma geldi nolur bi fikir verin napayım

Doğru epilasyon yapılırken sadece jilet kullanmaya izin veriyorlar o da seanslar arası en fazla 2 kere .... yani ayda bir seansa katılıyorsanız o ay içinde sadece 2 kez jilet vurma hakkınız var

kızlar biliyorum herkesin bin türlü derdi var ama ikaşka çarem olmasa buraya yazmazdım kaç gündür düşünmekten delircem küçük şeyleri çok takıyorum lütfen eleştirmeyin gerçekten yardım istiyorum.
ben pazar günü lazer epilasyona başladım ütüleme diye bişey bu cihazı ilk defa kullandım daha önce bir kez başka bi cihazla lazer yaptırmştım ama o yer kapanınca yeni biyer bulmak durumunda kaldım.neyse sorunum şu erkek arkadaşım ayın sonunda yaşadığım şehire geliyor 5 aydır görüşmüyorz ve ben ona en güzel halimle görünmek istiyorum ben kollarımı bile aldırıyorum normalde o kdr tüylü bi insanım şimdi bu lazere başladım dökülcekmi ozmna kdr ne olacak ben etek giymek istiyorum ne bileyim kollarım kaymak gibi olsun istiyorum bugüne kdr hep dikkat ettim beni öyle görmesini istemiyorum.
valla diyorum lanet olsun vazgeceyim yaptırayım paşa gibi ağdamı rahat edeyim ama parama kıyamıyorum boşa gitcek hem başlamışken bitsin diorum
bi de cihaz nasıl işe yararmı daha önce ütüleme yaptırıp iyi sonuç alan var mı nolur yardım edin.
bide yaptırdığım yerde bayan bana bu cihazda istediğin zmn jiletle alabilirsin yeterki kökten alma dedi bu doğrumu bana saçma geldi nolur bi fikir verin napayım

Canim ben 3 hafta once gogus silikonu yaptirdigim doktorun klinigine gittim kontrol icin ve lazer icin gorustum ertesi gun islem icin gittim seanstan sonra kilsiz ciktim :) cok memnunum

lazer yaptirdinizmi tuyleriniz dokulur ama tabii bir sonraki seansa kadar tekrar uzayacaktir o zamanda jiletten baska cagreniz yok lazer yaptirirken tuyleri kokunden alacak herhangi birsey kullanirsaniz hicbir fayda gormezssiniz sonra ben lazer yaptirdim ama hic ise yaramadi dersiniz bunda lazerin yada uygulamayi yapanin bir sucu yok

Back
X