• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kildan Tuyden..

bendeuyeolcam

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
2.953
8.931
408
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama utanaraktan anlatacagim cunku canim cok sikkin :(
Pazar gunu dugunum var ve ben dun agda yaptim. Kuafore gitmeye utandim.
Bi iki aydir jilet kullandigim icin agda o kucuk killari almadi.
Nasil oldu anlamadim yaa cok ugrastim ama bunalinca biraktim.
Birine danistim jiletleyeceksin mecbur dedi.
Yaptim ama cok mutsuzum :(
Agdayla ne guzel oluyordur ama sanki boyle kotu gibi.
Nisanlim rahatsiz olur mu acaba? Off, moralim bozuk :(
Yapilacak bi sey, bi cozum yok artik degil mi? :(

o kıllar 2 günde uzayacak deği ya, mutlu gününde sıkma canını böyle şeylere,
ayrıca eş adayın o gün buna dikkat etmek yerine başka şeylere odaklanacaktır.
Tadını çıkarmaya bak, mutluluklar :)))

o kıllar 2 günde uzayacak deği ya, mutlu gününde sıkma canını böyle şeylere,
ayrıca eş adayın o gün buna dikkat etmek yerine başka şeylere odaklanacaktır.
Tadını çıkarmaya bak, mutluluklar :)))

:) ne sacma bi konu actim boyle yaa ki ben kimseyle boyle konulari konusmam astim kendimi baya baya utaniyorum ama en azindan boyle sempatik bi cevapla icim rahatlar gibi oldu :)
Tesekkur ederim..
İns. oyle olur
Ne cok oyle boyle dedim.
Oyle boyle bi cevap yazdim :)

Pazar gününe kadar çıkmaz meraklanma:1:
Jiletle alınan kısım ağdalı kısıma oranla daha erken çıkar ozaman da artık çekinme git bi'güzel ağda yaptır.
Onlar zaten örtü seriyo azcık azcık aça aça yapıyolar ve artık uzmanlaştıklarından 15 dakika bile sürmüyo evde uğraştığına değmez:31:
Bu arada hayırlı olsun, ÇOK mutlu olun inş:16:

canımmm taktığın şeye bak moralini bozmaya değer mi yaaa arada onlar belli olmaz bile bence.ben evli değilim ama öyle olur diye düşünüyorum olmadı üst kısımlara epilasyon aleti sürüver biraz acır ama için rahat eder belki hem kısa tüyleride alır o! nolursa olsun canını sıkma benim evli arkadaşlarım var hep diyolar insanın kocası ne hallerini görüyor fln diye hem o belli bile değildir sen takmışşındır boşver güzel gününün tadını çıkar inşallah hakkında hayırlısı olsun çok mutlu ol bende böyle küçük şeyleri çok takarım ondan anlıyorum seni ama sen sakııııın takma olur gider herşey:) mutluluklaaaar:)

Pazar gününe kadar çıkmaz meraklanma:1:
Jiletle alınan kısım ağdalı kısıma oranla daha erken çıkar ozaman da artık çekinme git bi'güzel ağda yaptır.
Onlar zaten örtü seriyo azcık azcık aça aça yapıyolar ve artık uzmanlaştıklarından 15 dakika bile sürmüyo evde uğraştığına değmez:31:
Bu arada hayırlı olsun, ÇOK mutlu olun inş:16:

:) Evet pisman oldum zaten ama is isten gecti. Bi dahakine ins. utanmazsam gidecegim sanirim :)
COK tesekkur ederim, icim ferahlamaya basladi :)
Hepimiz mutlu olalim ins. :)

canımmm taktığın şeye bak moralini bozmaya değer mi yaaa arada onlar belli olmaz bile bence.ben evli değilim ama öyle olur diye düşünüyorum olmadı üst kısımlara epilasyon aleti sürüver biraz acır ama için rahat eder belki hem kısa tüyleride alır o! nolursa olsun canını sıkma benim evli arkadaşlarım var hep diyolar insanın kocası ne hallerini görüyor fln diye hem o belli bile değildir sen takmışşındır boşver güzel gününün tadını çıkar inşallah hakkında hayırlısı olsun çok mutlu ol bende böyle küçük şeyleri çok takarım ondan anlıyorum seni ama sen sakııııın takma olur gider herşey:) mutluluklaaaar:)

:) ay cok tesekkur yaa cok tatli bi mesaj :)
Hep birlikte mutlu olalim ins. Tesekkur ederim :)

kıııs ne üzülüyorsun:) erkekler böyle şeyleri takmıyorlar inan ben de ağda yapıyordum şimdi döndüm jilete tık yok eşimde:)

demek ki neymiş erkekler bulunca kılsızına bakmıyorlar:)

eneeeem taze gelin ,çok tatlısın yahu:)
umarım evlendikten sonra da bütün dertlerin böle kıldan tüyden olur :1: :1: :1:
soruna gelınce sen sıkma canını bişicik olmaz nişanlın farketmez bıle:)

kıııs ne üzülüyorsun:) erkekler böyle şeyleri takmıyorlar inan ben de ağda yapıyordum şimdi döndüm jilete tık yok eşimde:)

demek ki neymiş erkekler bulunca kılsızına bakmıyorlar:)
:) aboo tabire bak utandm :)
Oh oh o derece fark edilmiyorsa cok iyi cok guzel :)
Cok tesekkur ederim :)

eneeeem taze gelin ,çok tatlısın yahu:)
umarım evlendikten sonra da bütün dertlerin böle kıldan tüyden olur :1: :1: :1:
soruna gelınce sen sıkma canını bişicik olmaz nişanlın farketmez bıle:)

:) Ay cok tesekkur ederim ne matrak cevaplar geldi :)
İcim rahatladi valla :)
Allah kimseyi verdigi karardan utandirmasin, herkes hepimiz evliligimizde mutlu olalim hic hayal kirikligimiz olmasin ins. :)

Ne mutlu sanaa, ömür boyu mutluluklar :) Bu seferlik böyle olsun, bir dahakine ağda yaptırırsın. O heyecandan eşinin pek de tüylere takılacağını sanmam ;)

Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama utanaraktan anlatacagim cunku canim cok sikkin :(

Benim de batiklarim vardi ne yaptiysam kurtulamamistim evlenmeme 1 gun kala anneme soyledim. annem ammaaan sikma canini o onlari farketmez bile dedi ve gercekten farketmemisti bence bu basit konuya fazla takma cunku gercekten hissetmiyor. hayirli olsun bu arada allah mesut etsin :)

canını sktıgın şeye bak canım benim o heyecanlanır bakmaz bile böyle birşeye bence rahat ol ve anın tadını çıkar ilerde hatırlayınca böyle küçük şeylere takılıp mutsuz oldum deme ne olur hayatında çok önemli anlardan bir tanesi bence bunun için mutlu ol inşallah rahat ol takılma derim :) ayakkabının altına ismimi yazarmısın :) heveslendim

bence artık başlamışsınız ağdaya, bundan sonra ne jilet ne de tüy dökücü sürmeyin. ağda kullandıkça zamanla tüyler incelip seyrelecek... ilk kez ağda yapınca bile fark ediyor. her adet sonrasında ağda yaparsanız çok daha iyi olur.

Back
X