Kılıç Günü Atv

İki erkeğin yatak sahnesi hiç hoşuma gitmedi benimde izlemedim zaten zaplarken gördüm bi daha da izlemem

internetten izledim dün gece...

o iki erkeğin aynı yatakta olduğu sahne benimde midemi bulandırdı...iğrençti..

ama genel anlamda diziye bakınca,beğendim...tabi daha ilk bölüm olduğu için tam olarak ne neyin nesi anlayamadım ama oyunculukları beğendim...hepsi çok iyiydi oyunculuk olarak...alinin karısının doğum sahnesi,cenk karakteri,hafız baba....özellikle ali karakterini canlandıran çocuk başarılıydı...o çocuktan o performans şaşırttı benni....

oyunculuklara çok önem veriyorum,bir kişi bile yavan kalsa bütünlüğü bozuyo gözümde....

izlerim ben bunu

aha bu sahneyi bende kacirmisim simdik izledim,
bir bu iyi gibiydi, kardeslerin arasinda oda escinselmis :delphin:

Acayip ilişkileri olan bir dizi Gerçi hangisinde yok ama Ama iki erkeği aynı yatakta gördüğüm o sahne midemi bulandırdı

Ben de haberlerde gördüm bir dizide böyle bi sahne olduğunu,izlemedim,izlemek de

istemem yani,:umursamaz:

Artık zıvanadan çıktılar iyice,ayıp yani reyting alıcaz diye neler yapıyolar artık,Türkiye

kaldırır mı bu sahneyi,öbür Fatmagülün suçu ne dizisini de üç günde altı kere

gösterdiler,gerçekten çok kötü ya,çoluk cocuk izliyo bunları,bi de gençlere çok kötü örnek

oluyolar,bence tepki göstermek lazım,rtüke bildirmek lazım aslında...
:olmaz::olmaz:

ertan sabanla ,kılıç ali için merak edip baya izledim neyse ki aptal saptal sahneleri kaçırmışım,hep camili bölümleri gördüm:Saruboceq:
sanırım artık izlemem:umursamaz:

iç karaatıcı bir dizi beğenmedim ben çok uzuzn soluklu olacağını samıyorum ama tabi beğenenler olmuştur mutlaka

bende sevmedim oynayanlar rollerini çok yapmacık yapıyorlar sanki abarttı çok fazla hele kılıç aliye hepten kıl oldum başrol karakteri karısını aldatıyo bide onu taktirmi edicez hadi bee ...

ya dizi güzel de
benim sevmediğim bir şey var o başroldaki adam sesini kısa kısa konuşuyor ya sinir oluyorum ya bi de tipik tipik hareketler
hani daha maço görünmek için galiba

Hiç güzel değil.
Başroldeki adam abartıyor mimikleri falan...
Ezel çakması gibi.
Karanlık işler vs.
Çok sıkıcı.

aaa bayanlar bu diziyi pek tutumuyosunuz galiba.
ben dün baktım hoşuma gitti.
elveda rumeli deki alex halen taa kosovalı gibi konuşuyo amakaydirigubbakcemile3

Back
X