• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu, Avşar'a 'yalaka' dedi

Çok doğruu. Hülya çocukluğumdan beri ekranlarda var ve hiçbir duruşu olmayan kim baştaysa ona yakın olan bir insan. O zamanların iktidarıyla da yakındı şimdikiyle de nasıl oluyor anlamıyorum. Bir de benim evim bile daha ihtişamlı o kadar lüks görmedim sarayı demez mi. Amaa hiç şaşırmıyorum gezi olayları zamanı sosyal medya yıkılırken herkes yararlılara, coğ gaz yiyenlere sabaha kadar yardım çağrısı yaparken bu şahıs yeni albümünü tanıtıyor görmezden geliyordu. Sonra tepki alınca da kızının maskeli resmini paylaşmıştı geziye katılmış gibi. Şimdi Acun'un eteğinde birşeyler yapmaya çalışıyor. Yazık..

o bi sanatçı değil, sende siyasi lider değilsin zaten
siyasetçi olarak magazinde ne işin var, siyasetle magazini niye birbirine karıştırıyosun hiç yakıştırmadım
iktidar olamadın diye şarkıcı olarak magazin dünyasına girmeyemi karar verdin

o bi sanatçı değil, sende siyasi lider değilsin zaten
siyasetçi olarak magazinde ne işin var, siyasetle magazini niye birbirine karıştırıyosun hiç yakıştırmadım
iktidar olamadın diye şarkıcı olarak magazin dünyasına girmeyemi karar verdin
Magazinle ilgisi nedir anlamadim. Hulya avsarin saray yorumlarina istinaden boyle konustu. Magazinsel bi haberine yorum yapmadi yani.

İktidar işine geldi mi herkesten medet umuyor. Bir zamanlar, AKP AB yolunda diye inanan Cemil İpekçi'den Ahmet Altan'a kadar bir çok liberal destekliyordu.

Gün oldu devran döndü. Gezi sonrası Cemil İpekçi iktidarı eleştirince "senin gibi ibnelerin oyuna ihtiyacımız yok" cevabını aldı, saflığı bitti.

Şimdi işte Yavuz Bingöl, Şafak Sezer, Hülya Avşar falan kaldı. Gerçi onlar Cemil İpekçi gibi saf safAKPnin gerçekten demokrat olduğuna filan inanmıyorlar, doğrudan çıkar ilişkileri var.

Bir gün bunlara da "Evlenmeden hamile kalan orospudur" diyen hocalar grubundan bir cevap gelir veya devran döner bakınız nasıl çağdaş düşünceli, insan haklarından falan yana oluverirler.

Para için her yolun mübah olması tiksindirici.

Magazinle ilgisi nedir anlamadim. Hulya avsarin saray yorumlarina istinaden boyle konustu. Magazinsel bi haberine yorum yapmadi yani.

Kadının kahkasına karışılabilir.
Vajina bekçiliğimiz yapılabilir.
Kaç çocuk yapmamız gerektiği söylenir.
Ama Kılıçdaroğlu Hülya Avşar'a cevap veremez.:KK53:
Kamera ne tarafta,el sallayacağım da...:KK54:

Hülya Avşar kimdir ya? sevişe sevişe film çekti sanat dediler, masturbasyon yaptı kameralar önünde cesur dediler, milletin yuvasını yıktı aşk dediler, (bir de ahlak bekçisi kesildi ya o da ayrı mesele)şarkılarına kargalar bile eşlik etmedi şarkıcı dediler. bu kadına laf bile söylenmez, selam bile verilmez ama adama sordular o da iyi dedi. zaten sanatçı değildir hülya avşar ama yalakadır, iyi demiş.

Back
X