Canımcım ben evladım olmadanda anladım haksızlıkları her şeyi görüyom biliyom duyuyom
dershaneler kapatıkacak çocuklarınız özel okula göndereceksiniz dediler düşünsene benim olmadığı halde bile ayaklandım yani şahsen ebnim eşim ne kadar memur olursa olsun okutamam ben özel okulda Allah yardım etsin ailelere
bide şu var tutturmuş 3 çocukda 3 iyide nasıl ha şimdi devlette 3
tüp bebek denemek yaptırmak sanırsam bedava inanırmısın ben ondan da faydalanmıyom eşim memur olduğu için özellerle de bi anlaşmamız yok yapmıyorlar orayada gittikmi çatır çatır veriyoruz başka türlüde olmuyor
belediyeler iş yapıyor mu asla hele bizim buradaki belediye başkanı AKP kazandı ya ben çalışmasamda olur dermiş ne demek ya şimdi kendisi hacda ama rabbim görüuor ona bişey diyemem
ben Suriyeliye yardım etmem edemem de ha kızarsınız kızın hiç umrumda değil ben bir yerleden sıkayım evladıma adım adım gideyim derken onlar savaştan kaçsınlar gelsinler olmaz vermem rabbim acısın ama onlarıda türkiyeye getiren baksın bir zahmte hyır ilgilemeyeceğin bi insanı ne demeye sokuyorsun
varya ankaraya doktora gittim inanırmsın ben üzerime alıp giyemiyom oda gelmiş doktora ellerinde son moedl telefon dokunmatik
yani ben kendimi acındırmak istmeiyom ama durum böyle
mağazaya gittim mesela nasıl pahalı pahalı giysi alıyor adamlar ben bunların nesine yardım edeyim
eğer ki yardım türkmen kardeşlerime yapılacaksa kuruşum olsada veririm