• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.246
556
248
kilicdaroglu-tt2-ndan-suriyeli-multeci-gafi.png.png

CHP lideri Kemal Kiliçdaroğlu, "1,5 milyon Suriyeliyi almak vatana ihanettir" çıkışıyla Ahmet Hakan'ı şaşırttı.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin "cihatçılara" ve IŞİD'e yardım ettiğini söyleyerek vatan haini ilan edildiğinden yakındı.

"1,5 MİLYON SURİYELİYİ ALMAK İHANETTİR"
Kılıçdaroğlu asıl ihanetin 1,5 milyon Suriyeli mülteciyi almak olduğunu söyleyince Ahmet Hakan, "Zor durumda olan insanları içeri almayacak mıyız?" şeklinde tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu yaptığı gafı farkederek sözlerini "Hayır alacağız, ama onları zor duruma düşüren politikaları üretmek vatana ihanettir" diyerek düzeltti.

Haberin videosu : http://www.netgazete.com/mobile/video-galeriler/33322/kilicdaroglundan-bir-gaf-daha

Seni korkak donek seni:KK70:Kimden korktu acep lafi geri cevirdi?:KK14:

sabah sabah yemedin içmedin konuyumu hazırladın kız:KK53:
kılıçlaroğlunu falan bilmam ama 1 buçuk milyon Suriyelinin 1 milyonu aç parasız dilencilik yapıyolar..2030 da güvenlik sorunumuz olacakmış Davutoğlu bizzat söyledi..:KK12:

Kendisine yakışanı söylemiş..
Şaşırmadım.

kılıçlaroğlunu falan bilmam ama 1 buçuk milyon Suriyelinin 1 milyonu aç parasız dilencilik yapıyolar..2030 da güvenlik sorunumuz olacakmış Davutoğlu bizzat söyledi..:KK12:
Sen yorum yap diye yetistirdim haberi :KK52:
Suriyeliler olmadan once Turkiyede hic dilenci yoktu zaten:KK45:

2030 mu söylesin bakalım benim hemşom küçük adam :KK53::KK53:

Sen yorum yap diye yetistirdim haberi :KK52:
Suriyeliler olmadan once Turkiyede hic dilenci yoktu zaten:KK45:
senin tuzun kuru tabi 1 milyon kulağına nasıl geliyor ..kirasını almak istediğinde alamayan ve istediği için tartışma çıkarıp ev sahiplerini öldüren vatandaşlarımız:KK14:

Bizim meşhur salı pazarına gidin de görün bakalım,nasıl suriyeli kaynıyor orası..
Girişte boş bir taş bina var,camsız kapısız insanlar orada yaşıyor..
Çocukların ayaklarında ayakkabı yok,gözleri insanların üzerlerinde..
Kimse masal anlatmasın burada,adamlar resmen dileniyorlar..

senin tuzun kuru tabi 1 milyon kulağına nasıl geliyor ..kirasını almak istediğinde alamayan ve istediği için tartışma çıkarıp ev sahiplerini öldüren vatandaşlarımız:KK14:
ne şehit oldu ne gazi ... gitti niyazi:KK14:

Bizim meşhur salı pazarına gidin de görün bakalım,nasıl suriyeli kaynıyor orası..
nasıl bir başbakan güvenlik sorununa zemin hazırlayıp..güvenlik sorunumuz olacak diyebiliyor:KK12:abd gibi yer altında insanlar yaşayıp gece sokağa çıkacaklar dedi:KK57:

Ben ülkemde suriyeli İSTEMİYORUM !! Madem çok merhametli bir hükümetimiz var sınırlarda pasaportu yok diye ölüme terkettikleri insanlar nedir cüzzamlı mı ? Tamamen herşey politik. Ben çocuğumu rahatlıkla sokakta oynamasını istiyorum , kızılaya gittiğimde ablaaaaaaaa diye yapışan insanlar istemiyorum evet öncedende vardı dilenciler ama 1 ken 11 oldu kişi balına düşen dilenci sayısı. Boşbakaınınız harcamalarına zam yapacagına , kendıne saray yaptıracagına 1/100 ü onlara verseydı ama toplumdan uzak yerde yardımcı olsaydı :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben ülkemde suriyeli İSTEMİYORUM !! Madem çok merhametli bir hükümetimiz var sınırlarda pasaportu yok diye ölüme terkettikleri insanlar nedir cüzzamlı mı ? Tamamen herşey politik. Ben çocuğumu rahatlıkla sokakta oynamasını istiyorum , kızılaya gittiğimde ablaaaaaaaa diye yapışan insanlar istemiyorum evet öncedende vardı dilenciler ama 1 ken 11 oldu kişi balına düşen dilenci sayısı. Boşbakaınınız harcamalarına zam yapacagına , kendıne saray yaptıracagına 1/100 ü onlara verseydı ama toplumdan uzak yerde yardımcı olsaydı :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
verirmi kız onun daha çok ihtiyacı var paraya emine Erdoğan en pahalı takıları takıyor kıyafetleri giyiyor...onadamı maaş bağlandıkio_O gösteriş limitinin sonu yok

bende karşıyım suriyeilerin ülkemize sokulmasına sınır bölgesine kamp yapıp orda tutulsaydılar ay ne bilim istemiyorum onları bizim başımıza bişey gelse yeminle her ülke kapılarını kapatır şu daracık ada ülkesinde kapana kısılırız olsun vatanımız için şehid oluruz kaçmayız biz.

Abla sendemi konyalısın yoksa konyadada var salı pazarıda :KK60:

Back
X