Mune abla bisey soracam. Neden diger konulara bu yazmiyosun, devlet adamlarina agiza alinmayacak soyler sarfedenler var, ben iki cift laf ettim diye mi bunu benim actigim konuya yazdin? Gercekten uzuldum, senin ayrimcilik yapacagini dusunmuyorum ama bu gercekten beni uzdu. Kendi adima soyleyebilirim. Evet bende kendime yakismayan sozler soyledim, ama benden daha agir konusanlar varken, isim vermeden bunu bana yazdigini dusunuyorum. Ben bu siteye uye olali nerdeyse 5 sene olacak, 3 sene KK ya girmedim yine ayrimcilik yapilmasindan dolayi, ve simdi de gitmek istiyorum. Evet cogu kisi ile ayri dusuncelere sahibiz, keske birbirimizi kirmadan konussaydik, gitmeden once tartistigim kisilerden haklarini helal etmelerini istiyorum, ve eger kirdiklarim olduysa ozur de diliyorum, ama dusuncelerim asla degismeyecek. Herkesin de gorusune fikrine saygi duyuyorum. Biri demis ki yine chp yine akasia, neden yine akp yine chess demiyorsunuz. Olabilir chess akp karsiti olabilir konu acabilir ben bisey diyormuyum.
xaysex rabbim sana tez vakitte hayirlisiyla evlatlar nasip etsin.