Kılıçdaroğlu yine morardı!

aynen duka tesla aynen o canımız bizim oldumu

başka sorun varmı

atarımı yaptım giderde istermisin

Olmadı.Senin canın beş para etmiyormuş demekki.Senin canın olması bize bir şey ifade etmiyor.Olanları görüyoruz.Böyle anlamsız konuşmalarla bir yere varamazsınız.
Ayda ne kadar alıyorsunuz?

Olmadı.Senin canın beş para etmiyormuş demekki.Senin canın olması bize bir şey ifade etmiyor.Olanları görüyoruz.Böyle anlamsız konuşmalarla bir yere varamazsınız.
Ayda ne kadar alıyorsunuz?
mesajlarımın genelini okumadan yorum yapmanız !!
güzelmiş
evet canım 5 değil 1 kuruşta etmiyor fani dünya neylersin
konuya yaptığım yorum üstte
bu tarz polemiklere hiç girmek istemiyor 1 kuruşluk canım

dukanın tüm derdi benle polemikti ve bende devam etmek istemedim bütün mesele bu onun için evet canımız deyip kestirdim

evet OLANLARI gördük görüyoruz ve göreceğiz

aylığımıza gelince elhamdülillah eşim alıyor ve yetirmeye çalışıyoruz

başka sorunuz??

ama hadi açık olalım..
, istiyorsan anlatayım.
neyse ilk ve son olacak madem açılalım feci kolleksiyon yaparım. bilhassa pıçak kolleksiyonu:)
okumadım pek.işte, ilkokul terk
ama güzel yemek yaparım. aşçyım bir esnaf lokantasında..
pıçaklar hobbim ama yemeklerde öyle. ilkokulu bitirmeyi düşünüyorum dışardan.
ilerde amacım sihirbaz olmak. david copperfield hastasıyım. birgün boğaz içi köprüsünü onun gibi yokedip tekrar yerine koymak ideallerimden biri. birde houdini gibi bir suyun içinde ellerim bağlı olarak 25 snde bağları çözmek ve kurtulma numarasını yapmak istiyorum..

en önemli bombayı yazıyorum. kadın değilim erkeğim.. evliyim..hanım ev hanımı. mutlu bir yuvamız var. 5 te çocuk. yeşil panjurlu bir evde yaşıyoruz. arada hansel ve gretel uğrar. hanımla yaptığımız kurabiyelerden veririz. onlar mutlu oldumu bizde mutlu oluyoruz. zencefilli kurabiyeyi çok güzel yaparım. hansel çok sever, gretelin elindekinide kapar bazen..
kerata işte.:)
pek severim onlarıda. çocuğum gibi oldular

Son düzenleme:

Ah cnm bnm ya . Kiyamam sana .

5 kuruş 1 kuruş edip etmemesi değildi.Laf ebeliği yapmayın.
Olanları görüp hala böyle yorumlar yapmanız tuhaf zaten...Yazık...

Bir yeni uye vakasi daha sende sol trollerden misin

Kimseyi savunduğumdan değil de çene dediğiniz gibi çene yarıştırmayıp çene yormayıp dikkate almasaydınız ne kadar daha yazacaktınız acaba. Çok mahalle kavgası tarzında yazmışsınız

Bu nasıl bir haberdir ya. Bu ülkenin başbakanı c.başkanı canlı yayına çıkamıyor ya. Adamlar diyor canlı yayında gel konuşalım gitmiyor. Bu adam çıkmış işte daha neyin peşindesiniz morardı battı mı bayıldım falan nasıl bayağı cümleler. Zaten bu altaylının da habercilik yeteneği yok. Asıl lafı Kılıçdaroğlu söylüyor adam resmen lafı çevirmek için söylemiş bu lafı. Gerçek tarafsız gazeteci bunun üstüne gider konuyı açar. Ama yok reisiniz sen hangi gazatedesin der birileri yollamış bu adamı der iş falan bulamaz bir yerde. Zaten Kırca arkadaşlarını hapiste niye ziyaret etmiyorsun diyince nasıl kendini kaybetti birden hiddetlendi. İnsan programına çağırdığına yapar mı bunu hem de canlı yayında

Ama en son ne zaman iktidara geldiniz sorusundan sonra kılıçdaroğlu nun "hıh"demesi,okuyunca güldüm gerçekten :)

Kılıçtaroğluna bu konu sorulsaydı bırakın morarmayı nefes almayı unuturdu eminim
Düşmanın bile mert olanını severim bu olsa gerek sanırım! Muhalefetin bile mert olanını severiz diyecegima ama liderlerde böylesine mert davranan yok maalesef.

Aynası işdir kişinin lafa bakılmaz!....
kemale SSK teslim edildi ve icraatı ortada!..
Deniz baykal dostum dedi ve dostundan ....... katmerlisini yedi
Yani bu adam yönetmektenden anlamıyor ve çıkarları için en yakınındaki dostlarınıda harcaamkta zerre teretüt etmiyor!..
Erdoğan İstanbulu teslim ettik cennete çevirdi. yetmedi Türkiyeyi teslim ettik ve bataklıkta olan bu ülkeyi o battığı bataklıktan çıkarıp zirveye çıkardı!....
Önceden başbakanlarımız abd karşısında el pençe saygı duruşunda bulunurken şimdilerde ADAM gibi bir duruş sergiliyor. Kumarhanede kumar masasında burnu kırılan başbakanlardan, Saygı ile İsmi anılan bir Başbakanlara geldik Elhamdülillah

NEREDEN NEREYE

UOTE="kardelen2780, post: 43171547, member: 523328"]Aynası işdir kişinin lafa bakılmaz!....
kemale SSK teslim edildi ve icraatı ortada!..
Deniz baykal dostum dedi ve dostundan ....... katmerlisini yedi
Yani bu adam yönetmektenden anlamıyor ve çıkarları için en yakınındaki dostlarınıda harcaamkta zerre teretüt etmiyor!..
Erdoğan İstanbulu teslim ettik cennete çevirdi. yetmedi Türkiyeyi teslim ettik ve bataklıkta olan bu ülkeyi o battığı bataklıktan çıkarıp zirveye çıkardı!....
Önceden başbakanlarımız abd karşısında el pençe saygı duruşunda bulunurken şimdilerde ADAM gibi bir duruş sergiliyor. Kumarhanede kumar masasında burnu kırılan başbakanlardan, Saygı ile İsmi anılan bir Başbakanlara geldik Elhamdülillah

NEREDEN NEREYE

[/QUOTE]
He gülüm. Çok tatlısın sen keşke gerçek hayatta senin gibi arkadaşım olsaydı. Çok iyi monolog yapardık senle

Sömürge ülkesi amerika bizi çok seviyor ve bize çok itimat ediyor bizde hiç sözünden çıkmıyoruz en ufak bişeyde onlara danışıyoruz neden acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…