Ay videosu yok mu izlemek isterdim
Aklıma busha atılan ayakkabı geldi
tv de gösteriyor canım, bi birini bi birini atıyo, ama isabet ettiremiyo
saldırgan temiz siyaset istiyormuş, bunun içinde emeklilerin sorunları toplantısına gelmiş, yanlış gelmiş bence
busha ayakkabı atma oyunu vardı ya o geldi aklıma
ay çok eğlendim ya öğlen öğlen çok komik
Liseli cocuga yapilan ayni tepkiyi bekliyorum
saldırgan temiz siyaset istiyormuş, bunun içinde emeklilerin sorunları toplantısına gelmiş, yanlış gelmiş bence
hıı onlara atsa yedı sulalesını ıcerı tıkarlardı tabı onlara guc yetıremeyınce gıt kılıcdaroğluna at ne var bunda öpre başlarına koyarlar bu çocuguo ayakkabıyı erdoğana ya da davutoğluna atsa var ya, darbeden tutta, terör örgütü üyesi olmaktan hakkında 4576899 dava açılırdı, kılıçtaroğluna atmak kolay
Düşünsenize toplamışız bütün siyasetçileri halk olarak ayakkabılarımızı fırlatıyoruz ve kovalıyoruz sınıra kadar, ne güzel olurdu
buldum
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatıldı.
Sitene Ekle
'Emeklilik buluşması' adlı etkinlikte "Bu düzenin Allah belasını versin' diye bağıran bir kişi Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlattı. Şahsın, babasının sigortasız çalıştığını söylediği öğrenildi. Korumalar olaya müdahale etti, ayakkabının Kılıçdaroğlu'na gelmesine engel oldu.
Kılıçdaroğlu'nun protestoscunun akıl sağlığının yerinde olmadığını söylediği öğrenildi.
Ayrıntılar geliyor
milliyet
Ahahaha dimi ceza evine girerdik belkide ayakabi firlatmaktan. .kendimizi ayak. ı fırlatanlar örgütüne üye olmuş olarak silivri de bulurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?