AKP ya üye sayıları çok görünsün diye herhalde insanları sorgusuz sualsiz kayıt ediyorlar ya da bu tarz işlerde kullanmak için bu insanları üye yapıyorlar.
inşallah ilk dediğim gibidir ya da Hüseyin Çelik'in dediği gibi ihmalkarlıktır.
Partinin ihmalkarlığını geçtim meclis güvenliğini sıfırlamışlaren mahrem toplantılar dinleniyorş vekillere saldırı düzenleniyor bu konuda birşeyler yapılmalı acil olarak.
:) valla üye kendisi bilir inanıp inanmamak ona kalmış olayla ilgili birşey biliyorsa bize değil polise ifade versin.
AKP ya üye sayıları çok görünsün diye herhalde insanları sorgusuz sualsiz kayıt ediyorlar ya da bu tarz işlerde kullanmak için bu insanları üye yapıyorlar.
inşallah ilk dediğim gibidir ya da Hüseyin Çelik'in dediği gibi ihmalkarlıktır.
Partinin ihmalkarlığını geçtim meclis güvenliğini sıfırlamışlaren mahrem toplantılar dinleniyorş vekillere saldırı düzenleniyor bu konuda birşeyler yapılmalı acil olarak.
:) valla üye kendisi bilir inanıp inanmamak ona kalmış olayla ilgili birşey biliyorsa bize değil polise ifade versin.
olayla ne bilcem allah aşkına dün de belirttim seçimin hezimetini atmak için yapılmış olarak göörüyorum .
Adam ak partili facebook hesabında da Erdoğanın resimlerine övgüler yağdıran yazışmaları mevcutmuş. Tabi ki parti üzerine yıkmıyorum bunu şu bu yaptırmıştır diye ama bir insanın da durup dururken kızdı diye meclise gelip üstelik 2 saatte bekleyip bunu gerçekleştirmesini de mantıklı bulmuyorum cesaret edebilmesi, o kadar beklemesi, sanki öğretilmiş gibi yani. Ne cesaret demezler mi insana. Kim yaptırır neden yaptırır bilmiyorum ama ifadesi bile biri tarafından öğretilmiş sanki bunları söyle diye 1 aydır sinir oluyormuş filan garip yani.
Bi insan bi parti liderinin konuşmalarına sinirlenemez mi! bu insan normal değilse yumrukta atar herşeyi yapar,bi yumrukla iyi yırtmış gene kılıçdaroğlu (kötü niyetli söylemedim yanlış anlaşılmasın!) hah bunuda yıkın akp yaptırmıştır diye tam olsun
yağmur yağsa akp yaptırtmıştır diyeceksiniz yazık valla bişey diyemiyorum artık!!
Hadi ben normal değilim ve başbakanın konuşmalarını sinirlendiğim için gidip suıkast duzenledim.Hedefime ulaşamadım kılpayı kaçırdım sonra burda biri geldi bana eee sinirlendi tabii iyi yırtmış yine basbakan bişey olmadı desin.Sizdeki nasıl bir zihniyet arkadaş ?
Kötü manada söylemedim diye parentez içinde belirttim yine lafı getirip zihniyeti sorguluyosunuz! bunu ben demiyorum ki adam diyo sinirlendimde yaptım diye ha haklımı elbette değil bunu savunmuyorum zaten!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?