Kılıçdaroğlu'ndan sağduğu çağrısı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün, yıllardır süren kardeşliğimizi bir kez daha tüm dünyaya gösterme zamanıdır. Yurttaşlarımı sağduyu ile hareket etmeye davet ediyorum" ifadesini kullandı.
Sitene Ekle
kilicdaroglu-ndan-sagdugu-cagrisi-6041039.Jpeg

Kılıçdaroğlu, terör saldırılarıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün, yıllardır süren kardeşliğimizi bir kez daha tüm dünyaya gösterme zamanıdır. Yurttaşlarımı sağduyu ile hareket etmeye davet ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
http://www.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-ndan-sagdugu-cagrisi/siyaset/detay/2114844/default.htm

kardeşlik kimilerinin işine gelmiyorsa demek, ben bu terörle alakası olmayan insanların evini barkını işyerini taşlayan yakan yıkanları kimlerin örgütlediğini, ortalığı kimlerin kızıştırdığını merak ediyorum
tutuğunu doğru yanlış döven bi grup var onları kast etmiyorum zaten onlar eskiden beri öyle

Yıllardır süren kardeşlik ortamı var mı sahiden?
Kardeş kardeşe saldırır mı?
Sadece halkın bilinçli davranması lazım, kime tepki göstereceğini bilmesi lazım.
Orayı burayı yakarak birbirlerine saldırarak çözüme ulaşmaz daha da kötüleşir herşey.

Yıllardır süren kardeşlik ortamı var mı sahiden?
Kardeş kardeşe saldırır mı?
Sadece halkın bilinçli davranması lazım, kime tepki göstereceğini bilmesi lazım.
Orayı burayı yakarak birbirlerine saldırarak çözüme ulaşmaz daha da kötüleşir herşey.

ben kürtlere karşı hiç bi nefret hissetmiyorum mesela neden hissedeyim, ama her kürt teröristtir diye bi algı yaratılmaya çalışılıyor, çok tehlikeli, ülkeyi iç savaşa götürür

ben kürtlere karşı hiç bi nefret hissetmiyorum mesela, ama her kürt teröristtir diye bi algı yaratılmaya çalışılıyor, çok tehlikeli, ülkeyi iç savaşa götürür

Diyorum ya, her kürt pkklı değildir. Bende kin beslemiyorum, teröristten yana olmayan kürtlere.
Her kürt pkklı değildir tabiki, nasıl ki kürt olmayanın da pkkya yardım ettiği gibi..
Yani pkkya yardım etmek için kürt olmak gerekmiyor örneklerini çokça gördük .

Diyorum ya, her kürt pkklı değildir. Bende kin beslemiyorum, teröristten yana olmayan kürtlere.
Her kürt pkklı değildir tabiki, nasıl ki kürt olmayanın da pkkya yardım ettiği gibi..
Yani pkkya yardım etmek için kürt olmak gerekmiyor örneklerini çokça gördük .
Yakın bir arkadaşım var kürt kendisi ancak pkk dan nefret eder hdp ye tahammülü yok benden 10 kat daha vatansever.şimdi sırf kürt kökenli diye ona terörist diyebilir miyim? Asla.

Yakın bir arkadaşım var kürt kendisi ancak pkk dan nefret eder hdp ye tahammülü yok benden 10 kat daha vatansever.şimdi sırf kürt kökenli diye ona terörist diyebilir miyim? Asla.

İşte bu ayrışımı sen ben gibiler algılayabiliyor malesef.
Düz mantık değiliz, iyiyi ve kötüyü ayırt edebiliyoruz.
Gözlerini açıp gerçekleri göremeyenler bir tür pskolojiyle hareket ediyorlar ve bu olaylar çıkıyor.
İç savaş çıkınca rahatlayacak kişiler var.

ben kürtlere karşı hiç bi nefret hissetmiyorum mesela neden hissedeyim, ama her kürt teröristtir diye bi algı yaratılmaya çalışılıyor, çok tehlikeli, ülkeyi iç savaşa götürür

Öyle bir algı yaratıldı,gayet de başarılı olundu hatta.Sosyal medyaya biraz bakarsanız ülkedeki yoğun ırkçılığı fark edeceksiniz zaten.

yani diyeceklerim çok

ulen bohçalıı sen o koltuğu terket !!!

sen saraya yürürüz diyorsun

bak klılıçdaroğluna

ayy valla şaşırdım seni son 1 saattir takdir ediyorum kk yani

artı korkmayın ALLAH ın izniyle ırkçılık falan yok bi kaç kendini bilmez

gerisi provakatör

onlar ne Türk olabilir ne Kürt

11051776_10150535306284943_8397948471426913947_n.jpg

Yapilmasi gereken açıklamalar bunlardir.
Bu konuda etkili olabilmek için cabalasalar keşke...

bende televizyonda izledim şimdi her açıklama sonrası sokaklara insanlar dökülüyor sizin oralardada durum benzermı? Allah ülkemizi korusun masumların canını bağışlasın içim dayanmıyor artık =(

Back
X