- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
Büyü kuranda geçer ve vardır çözümüde duadır tatlım bilemeyiz varmı yokmu ama bol bol dua edersen rabbim yoluna kor inşallah
canım bazı şarlatanlar var ,sende büyü var veya işte kardeşinde filan deyip önce insanı telaşlandırıp ,çözümünü sorunca da gel açayım kilidi veya bozayım büyüyü derler işte 300 lira 500 lira falan filan ne koparırlarsa kar ,kanma inanma ,bol bol dua oku ,sana tesir etmez ,cevşen veya ayet-el kürsi taşı üzerinde ..
Ah bu büyü yokmu
canim bu falcilar bazilari dogru bazilari atip tutuyor kime inanacagin kime inanmayacagini bilemezsin , insallah yoktur üzerinde büyü fln ama baban dedigi gibi yinede güvendigi bi hocaya baktirabilirsin.
Benimde basima geldi bu büyü olayi hatta konusunuda acmistim burda , para icin büyü yapanlari allah bildigi gibi yapsin
Hangi güç Allah'ın iradesinden büyük olabilir? Büyüyü falan düşünmeyin. Fal bakmak, geçmişten, gelecekten bahsetmek zaten haramdır, şirktir. Böyle bir yeti kimseye bahşedilmemiş velev ki bahşedilmiş o insan kafe köşelerinde falcılık mı yapardı? Hacıyla hocayla zamanınızı tüketmeyin. Sizin için, kim sizden daha içten dua edebilir? Oturun kendiniz için dua edin. Herkesin zor zamanları olur. Herşey zamanla yoluna girer.
sıze dusmanlık besleyen bır anne kız var mı? bi ınsan 15 yasında bı cocuga nıye buyu yaptırır kı?
bilemıyorum zaman zaman ınsanın basıretı baglanabılıyor büyü kıtabımızda var dedıgınız gıbı ama para tuzagı olabılır boyle seylere kafa yormazdım ben olsam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?