Kilit Büyüsü

soslusarma

hep Deniz kenarında...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
5.270
2.007
373
arkadaşlar merhaba

25 yaşındayım. üniversite mezunuyum kendime göre donanımlı da sayılırım fakat şansım bir türlü dönmedi.
çalıştığım çabaladığım hiçbir şeyden sonuç alamadım.
öğrencilik dönemim çok parlakken bir anda dibe vurdum ve ben de dahil çevremdeki kimse anlamadı bu durumu.
sizin anlayacağınız ne tuttumsa elimde kaldı.
ilişkilerim yürümedi. en umduğum şeyler sonuca ulaşmadı hep enteresan aksaklıklar çıktı.
şu an bir ilişkim var fakat ikimiz de iş konusunda aynı durumda olduğumuz için bir adım atamıyoruz.

durumu özetlediğimi düşünüyorum. şimdi size asıl anlatmam, fikrinizi almak istediğim konuya geldim.

kardeşim İzmir de bir kadına el falı baktırıyor. bu kadının benim hakkımda söyledikleri aynen şunlar:

'' senin ablan çok zeki bir kız, hayatta başaramayacağı şey yok. fakat ona 15- 16 yaşlarında bir anne- kız tarafından kilit büyüsü yapılmış. o yüzden şimdiye kadar hiçbir şeyde dikiş tutturamamış.'' demiş.

kendi kendime hep düşünmüşümdür bana büyü yapılmış olabileceğini ama kadın da söyleyince bir tuhaf oldum. içinizde bu konuda bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi? biraz araştırdım fakat çok da işime yarayacak şeyler bulamadım.

yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Büyü kuranda geçer ve vardır çözümüde duadır tatlım bilemeyiz varmı yokmu ama bol bol dua edersen rabbim yoluna kor inşallah

Büyü kuranda geçer ve vardır çözümüde duadır tatlım bilemeyiz varmı yokmu ama bol bol dua edersen rabbim yoluna kor inşallah

evet yüce kitabımızda büyünün var olduğundan bahsediyor. yaptığım araştırma sonucunda da, eğer böyle bir şey varsa ilim sahibi birinin çözmesi gerektiğini okudum. ben zaten ayetelkürsi- felak ve nas surelerini sabah akşam okurum. fakat bu konuda ne yapacağımı bilemez haldeyim

bu arada teşekkür ederim cevabınız için.

cnm ayni yaslardayken banada bir falci solemisti bunu caresininde yedi cuma gunu yedi csminin kapisinda cuma namazindan cikan yedi kisiye yedi kilit actirmak oldugunu solemisti yapmadim unuttum gitti zamaninda simdi evliyim cocugum var gunluk st re sler haricinde mutluyum bende buyuye inanirim eger e lenmeseydim simdi benimde aklimi cok kurcaliyor olacakti tabi sen soleyince tekrar hatirladim

İşsizlik maalesef ülkemizin genel bir sorunu. Bu forumda açılan birçok başlıkta ekonomik özgürlüğüne ulaşamayan bayanların çokluğu dikkatini çekecektir. Kardeşin fal baktırırken bir ablası olduğundan bahsetmiş mi yoksa kadın kendiliğinden mi söylemiş bu önemli. Falcıların standart bazı cümleleri olabiliyor. Fal topicine devamlı takip edenlerdenim ve çok gitmişliğim var. Falcılar faldan 20 30 kazanıyorsa fal esnasında yok iste sende buyu var onu çözerimden 100 200 tl kazanıyor yani bu bir sektör çok takılma derim. Yani milletin işi gücü birbirine büyü mü yaptıracak uğraşacak. Ha kanlı bıcaklı vardır tanıdığın husumeti olan ama 15 16 yaşındaki kıza da hangi ana kız giderde bi sürü para bayıp büyü yaptırır. Bence Allaha dua et bol bol imkanları gözet inşallah açılır bir şekilde rızkın. Büyü açtırma peşinde üç kuruşluk insanlara yem olma sadece aklını karıştırmış kadın senin..

senin kız kardeşin mi var demiş falcı, o da ablam var deyince ismimi sormuş. şimdi babama anlattık, yarın seni tanıdığım bir hoca var ona götüreyim dedi.

ya bir de anne- kız deyince bizim aklımıza babaannem ve halam geldi. çünkü evlendiklerinden beri annemi istememişler ve benim çocukluk dönemimde de uğraşıp durdular. anneme üzüntü ve zarar vermek için yapılmış olabilir diye düşündük

Son düzenleme:
canım bazı şarlatanlar var ,sende büyü var veya işte kardeşinde filan deyip önce insanı telaşlandırıp ,çözümünü sorunca da gel açayım kilidi veya bozayım büyüyü derler işte 300 lira 500 lira falan filan ne koparırlarsa kar ,kanma inanma ,bol bol dua oku ,sana tesir etmez ,cevşen veya ayet-el kürsi taşı üzerinde ..

Ah bu büyü yokmu
canim bu falcilar bazilari dogru bazilari atip tutuyor kime inanacagin kime inanmayacagini bilemezsin , insallah yoktur üzerinde büyü fln ama baban dedigi gibi yinede güvendigi bi hocaya baktirabilirsin.
Benimde basima geldi bu büyü olayi hatta konusunuda acmistim burda , para icin büyü yapanlari allah bildigi gibi yapsin

desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
ama bunu söyleyen falcı kadın gel büyüyü bozayım falan da dememiş. sadece söylemiş.

Hangi güç Allah'ın iradesinden büyük olabilir? Büyüyü falan düşünmeyin. Fal bakmak, geçmişten, gelecekten bahsetmek zaten haramdır, şirktir. Böyle bir yeti kimseye bahşedilmemiş velev ki bahşedilmiş o insan kafe köşelerinde falcılık mı yapardı? Hacıyla hocayla zamanınızı tüketmeyin. Sizin için, kim sizden daha içten dua edebilir? Oturun kendiniz için dua edin. Herkesin zor zamanları olur. Herşey zamanla yoluna girer.

sıze dusmanlık besleyen bır anne kız var mı? bi ınsan 15 yasında bı cocuga nıye buyu yaptırır kı?
bilemıyorum zaman zaman ınsanın basıretı baglanabılıyor büyü kıtabımızda var dedıgınız gıbı ama para tuzagı olabılır boyle seylere kafa yormazdım ben olsam ...

evet haklısınız ama büyünün kitabımızda yerinin olması benim kafamı kurcaladı.

annemle şöyle düşündük biz, kimsenin günahını da almak istemem ama babaannem ve halam çok eskilerden beri annemle çok uğraşmışlar. annemi üzmek için benden yana acı görmesi, çile çekmesi için yapılmış olabilir. kaldi ki en son başarımı 15 yaşında yaşadım. o günden beri resmen neye elimi attımsa kurudu.
şunu unuttum, babaannem evliliklerinin ilk yıllarında muska yaptırmış babamın cüzdanına koymuş nasılsa. o zamana kadar annemler defalarca ayrılma noktasına gelmişler ama annem o muskayı bulunca her şey düzelmiş.

siz olsanız şüphe etmez misiniz?

Son düzenleme:
Forumda büyü, muska vs konuları açmak yasak yakında kapatılır konunuz bilginiz olsun.
Derdinize gelirsek inanmayın bu kadar böyle şeylere 15 yaşındaki bi kızdan kim ne ister ki ? Hadi diyelim yapıldı Allah izin vermediği sürece kimse size zarar veremez dua okuyun bol bol.Benimde işlerim hep ters gider 22 yaşındayım ne okul hayatımda ne iş hayatımda ne aşk hayatımda düzgün bi döneme giremedim hep aksilik.Ben şöyle düşünüyorum böyle olmasında da elbet vardır bi hayır.İçini ferah tut .

basarisizliklar talihsizlikler vs gibi seyler illa bir seye mal edilmeli degil mi
en kolayida büyü gibi
bu zayifliktir ve kafa meselesi tabiki
demekki biraz daha ugrasmaniz lazim

size unv birakip ve kendine meslek edinme sürecimi anlatsam inanamazsiniz
nerden nereye diye
evet hepsini kendi tirnagimla kazidim
kimsede elimden turmadi
halbuki cok kolaydi bende büyü var deyip büyücülere gitmek

eger öyle birsey olsaydi herkes herkesin hayatina ne kolay müdahel ederdi
hemde oturduklari yerden
yapmayin Allah askina

Canım tüylerim ürperdi okuyunca.Eğer varsa öyle bir şey yaptıran Allah'ından bulsun ki bulacaktır zaten.Çok günah insanlar nasıl yapabiliyor böyle şeyler aklım almıyor.Rabbim korusun hepimizi kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın.
Biz burada sana ne desek boş.Gerçekten görmüş de olabilir falcı,para söğüşlemek için demiş de olabilir.En iyisi babanın dediği gibi hocaya git görün gereği neyse yapılsın için rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…