Kilo aile tanışması

Kilo aldıgın gibi verebileceğin bişey.. hem ne güzel tanıstırmak istiyor olayın güzel yanına bakmak yerine neden kendini yiyip bitiriyosun ki.. diyete başlarsın süreç içerisinde kontrollü bi sekilde verirsin.. bi kere görüşmezsiniz zaten zayıfkende görürler yani.. kilona bu kadar takıyosan akıllarında kilolu biri olarak kalmazsın zaten.. hem cokta güzelsindir eminim kusur aramazlar sende ki karakterinde ki güzellikleri görürler..

Valla 10 sene önce aynı konuyu açmıştım:D tek farkla, ailesiyle ilk tanışmam değildi. Gayet fitken ailesiyle tanışıp, yurt dışında 15 kg aldıktan sonra yurda dönünce ailesi yemeğe çağırmıştı:D kara kara düşünüyordum obez olmuş diyecekler diye canım sikiliyordu. Bir sure erteledim filan baktım olmayacak, gittim tabii :) yüzüme bir şey diyen olmadı ama elbet demişlerdir arkamdan çok kilo almış diye. Su an aynı adamla evliyim ve hala ideal kilomda değilim ama esimin ailesi bana bayılır:) asıl mesele insan kendiyle barışık olmayınca dışarı da o enerjiyi yansıtıyor. Normalde kendinizi beğeniyorsaniz bosverin gitsin. Zaten mutlu değilseniz yavaş yavaş verin kilonuzu. Başkası için değil , sadece kendiniz için

Ben 120 kiloyla tanıştım :27: beğenmeyen ortanca oğluna almasın dedim istemediler ama 10 yıllık evliyim çok da fifi 🤣

Sevgilinizin annesi benim annem olsa, sizi o kadar çok severdi ki.
Annem bayılıyor balık etli kızlara. Etli butlu hanım hanımcık maşallah diyor sürekli.
Ben de aşırı zayıfım, keşke sen de böyle kuru g.tlü olacağına etli butlu olsaydın diyor hep.
Siz tebessüm edin diye anlatıyorum bunu. Yoksa kimseyi ilgilendirmez sizin kaç kilo olduğunuz. Lütfen kendinizi sevin. Sevgiliniz de sizi seviyor hem. Lütfen üzmeyin kendinizi.

Sizce de yapacağınız şey belli değil mi? Sevgilinizin ailesi için değil kendi mutluluğunuz için hemen bi diyetisyen ve bir spor salonu ile anlaşın. 3 ay sonra fıstık gibi olun ve gidip tanışın.

Merhaba 1 seneye yakın bi ilişkim var
İlişkinin başında 60 lı kilolardaydım birden kilo almaya başladım ve 87 kilo oldum
Sorunum şu ki sevgilim beni ailesiyle tanıştırmak istiyo ama ben utançımdan gidemiyorum
Beni beğenmezler vs diye erteliyorum
Şimdi yine bu tanıştırma konusu filan açıldı ve ben bu şekilde gitmeyi hiç istemiyorum
Daha önce sevgilimin eski sevgilisinin fotoğrafını görmüştüm ve o gayet zayıf biriydi
Şimdi beni onla kıyaslarlarmı diye kafamda kuruyorum
Kilomdan utanıyorum onun arkadaşları ve ailesi ile görüşmeye gidemiyorum
Napmam lazım akıl verin nolur
Burdan böyle birsey söyleyip yönlendirmek doğrumu bilmiyorum ama Ben bitkisel zayıflama kapsülü kullanmıştım trendyoldan görüp almıştım bende çok etkisi olmuştu. İştahımı kapatmıştı ve canım hiçbiriyle cekmiyordu. Bazı arkadaslarimda yanetki yapmıştı ama yinede bakın isterseniz

İlişkinin başında 60 lı kilolardaydım birden kilo almaya başladım ve 87 kilo oldum
Sorunum şu ki sevgilim beni ailesiyle tanıştırmak istiyo ama ben utançımdan gidemiyorum
Şimdi yine bu tanıştırma konusu filan açıldı ve ben bu şekilde gitmeyi hiç istemiyorum
Daha önce sevgilimin eski sevgilisinin fotoğrafını görmüştüm ve o gayet zayıf biriydi
Tatlım ilk önce senin kendini begenmen lazım etraf ne der diye takıntı yaparsan o insanlar dile getirmese bile sen kendi kafanda üretirsin ... İlk önce kendinle savaşman lazım inan kendine güven kendine ben çok muhteşem biriyim de çok mutlu olursun ve ozmn etrafini bile takmazsn hatta kilo verme aşamasina bile gireceksin

Laf eden tayfa illa bir şey buluyor açıkçası kısa derler uzun derler yok işini beğenmez filan o yüzden bence bunları düşünmeyin . Onlar beğense ne beğenmese ne . Normal insanlar sonuçta onlar da . Sevgiliniz sizi beğenmiş onlara laf düşmüyor zaten.

Kardeşim evlendi.gelinin ne boyuna ne kilosuna bakmadık.birbirleriyle uyumlular mı anlaşıyorlar mı birbirlerine nasıl davranıyorlar buna baktık.kız yüz kilo da olsaydı bi şey demeye hakkımız yok bize ne ?!
Yapmayın bunu kendinize.hayat dış görünüş sebebiyle ertelenmez.

Bence utancak bir şey yok
Sizin kilonuzdan kimene herkes kendine baksın bosver, kilo dışında gerçekten hazırsan hiç umursama tanış belki onlar senin içine sinmeyecek

Kendinize bir süre verin mesela 5 ay.bu 5 ayda diyetisyene gidin , spor yapın, sağlıklı beslenin zaten verirsiniz. En önemlisi adayınız için değil de kendi öz güveniniz için. Çünkü hali hazırda adayınız size kilonuzla ilgili bir şey söylememiş ya da hic6 tanımadığınız ailesi bir şey söylememiş ama siz kendi kendinizi asagiliyorsunuz. Yapmayın.

Sınır belirleme her türlü hedefte işe yarar. Bilimsel olarak kanıtlanmış

Sana şimdi herkes burada kilondan sevgilinin ailesine ne diyecek ama gerçekler öyle değil. Günlerde oturmalarda herkes oğlunun eşini nişanlısını konuşuyor kaç defa şahit oldum. İşte birine diyorlar çok güzel kız nurgül yeşilçay gibi öteki bizim gelin tır gelin şişman vs… Maalesef oğlan anaları böyle. yamuk şeyli oğullarına victoria secret mankeni arıyorlar, beğenmediklerinde acımasızca eleştiriyorlar. endişelerin kesinlikle yersiz değil. ama çok kısa süre sonra tanışacağınız için sana diyetle kilolarının hepsini verirsin diyemem; ama tavsiyem 1 ay sonra fln buluş o sürede diyet, spor vs ver biraz kilolarını. zaten kilolarını kaynanan için değil kendin için ver. ileride hamilelikte zaten birazcık alacaksın, cocuk yokken hic hamile kalmamışken bu kilo senin açından da iyi değil. sağlıklı günler ve mutluluklar diliyorum. enseyi karartma kilo insanlar için alınır verilir.

Seni sevgilin begeniyorsa dert etme.Erkek ailesi herturlu kusur buluyor.Sirf kilodan değil.Dugune kadar sıkı diyet ve spor yaparsın.

Hiçbir şey demeye hakları yok. Rahatsız oluyorsun kendin kilo ver ama kilonla ilgili ne sevgiline ne de ailesine yorum yapma hakkı ver. Aynı hatayı ben yaptım, 10 kilo fazlam vardı. Eski nişanlım kilo ver diye psikolojik baskı yapmaya başlamıştı sürekli konusunu açıyordu. Ailesi beni çok sevip beğenmesine rağmen, tüm ailesi çok güzel maşallah demesine rağmen arkamda, en baştan annem de kilo versin diyebilir diye baskı yapmıştı. Sonra annesine gelinlik mevzusu açıldığı zaman “biraz kilo vereyim öyle bakalım” demiştim. Annesi ne dese beğenirsin “ne kilo vermesi gayet iyi görünüyorsun boşver” demişti. Yani nişanlım ailesini bile kullanmış düşün. Bu tavizi verirsen özgüvensizlik yaratırsın üstüne gelirler. Dik dur bu yüzden. Kendi sağlığın ve estetiğin için kendin için ver.

Şimdi yorumları okudum da herkes kendini sev,özgüvenini kaybetme sen böylede güzelsin minvalinde yazmış.
Ben sizi pohpohlamayacağım kusura bakmayın.Herkesin kilosu kendini ilginedirir evet,ama çok gençsiniz sağlığınızı düşünün ilk önce.
Sevgili ailesi ne düşünecek kısmına gelene kadar 1 yılda 27 kilo nasıl ve neden aldım diye bunun peşine düşün.
En güzel yıllarınızı bu ağırlıklar altında geçirmeyin 27 kilo neredeyse 2 damaca su ağırlığında taşıyorsunuz 7/24 yazık değil mi?
Bazı insanlar en ufak kiloda kendini durdurur kilo vermeye hedeflenir bazılarına kamçılanmak gerek diğer türlü veremezler.
Evinizde odanızda kaç kilo olduğunuz kimseyi rahatsız etmez ama toplum içinde sizin rahatınız başkasının konforuna zarar veriyorsa bu olmaz.
Bir insan kilolu olabilir bu kimseyi ilgilendirmez ama uçakta başkasının koltuğunun yarısını kilolarınız kapsıyorsa zapt ediyorsanız başkasını eziyorsanız sıkıştırıyorsunuz terli vücudunuzu değdirip bir başkasını köşeye itiyorsanız orada kilonuzla ilgilenirler kötü yorum da yaparlar nefret de ederler.
Çünkü uçak otobüs/dolmuş artık aklınıza ne geliyorsa siz de o da aynı ücreti ödüyorsunuz ama siz 1,5 koltuğa kuruluyorsunuz bir başkasın konforsuz yolculuk yapmak zorunda kalıyor mecbur mu değil.
İnat ederseniz,karar verirseniz 27 kiloyu 6-8 ayda rahat verirsiniz yaşınız genç metabolizmanız size yardımcı olacaktır

Bu yaşta bu boyda bu kilo öncelikle sizin için doğru değil.Dr giderek zayıflayacaksınız.Bunu kendiniz için yapacaksınız.Bakın açık yazayım.Ben kiloyu hiç sevmem.Çocuğum kilolu bir kızla gelse onlara hiç bir şey söylemem inanın.Ama içimden derim bu ne kadar fazla kilo hiç mi bir dr vb gitmedi neden önlem almadı ailesi neden ilgilenmedi diye...Ayrıca gensiniz kolay kilo verirsiniz inanın.Bu konuda başlangıç nedeniniz olsun....
Ayrıca şunu da unutmayın lütfen yarın hamileliğe böyle bir kilo ile mi başlayacaksınız.Onu da düşünün ...

Back
X