Şimdi yorumları okudum da herkes kendini sev,özgüvenini kaybetme sen böylede güzelsin minvalinde yazmış.
Ben sizi pohpohlamayacağım kusura bakmayın.Herkesin kilosu kendini ilginedirir evet,ama çok gençsiniz sağlığınızı düşünün ilk önce.
Sevgili ailesi ne düşünecek kısmına gelene kadar 1 yılda 27 kilo nasıl ve neden aldım diye bunun peşine düşün.
En güzel yıllarınızı bu ağırlıklar altında geçirmeyin 27 kilo neredeyse 2 damaca su ağırlığında taşıyorsunuz 7/24 yazık değil mi?
Bazı insanlar en ufak kiloda kendini durdurur kilo vermeye hedeflenir bazılarına kamçılanmak gerek diğer türlü veremezler.
Evinizde odanızda kaç kilo olduğunuz kimseyi rahatsız etmez ama toplum içinde sizin rahatınız başkasının konforuna zarar veriyorsa bu olmaz.
Bir insan kilolu olabilir bu kimseyi ilgilendirmez ama uçakta başkasının koltuğunun yarısını kilolarınız kapsıyorsa zapt ediyorsanız başkasını eziyorsanız sıkıştırıyorsunuz terli vücudunuzu değdirip bir başkasını köşeye itiyorsanız orada kilonuzla ilgilenirler kötü yorum da yaparlar nefret de ederler.
Çünkü uçak otobüs/dolmuş artık aklınıza ne geliyorsa siz de o da aynı ücreti ödüyorsunuz ama siz 1,5 koltuğa kuruluyorsunuz bir başkasın konforsuz yolculuk yapmak zorunda kalıyor mecbur mu değil.
İnat ederseniz,karar verirseniz 27 kiloyu 6-8 ayda rahat verirsiniz yaşınız genç metabolizmanız size yardımcı olacaktır