'kilo al' diye mesaj atmış..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar bir ay önce ayrıldığım ve aralı aralı özledim, seviyorum şeklinde mesajlar atan eski erkek arkadaşım
bugün bana 'yaza kadar çok kilo al' dedi... kendisi şu an ayrı şehirde çalışıyor.
niye yazdım, soru sorma sen çok kilo al dedi..
fena tersledim ben de..

boyuma göre kilom az baya, ve bunu taktığımı, kilo almak istediğimi çok uzun zamandır biliyor..
zaten şu sıralar kilo almaya başladım..

eskiden kilomu takmazdı, kilo alıcam diyince, al derdi, ama böyle ben konusunu açmadıkça açmazdı..
demek ki rahatsızmış bu durumdan da yeni belli ediyor..

aptal ben kilo alsam da seninle işim olmaz artık. :47: adi

yaza kadar kilo al ki tekrar sevgili olalım demiş sanırım :)
siz kilo alana kadar o klolu birileriyle takılacak anlaşılan
hayat ona güzel:ssz:

yaza kadar kilo al ki tekrar sevgili olalım demiş sanırım :)
siz kilo alana kadar o klolu birileriyle takılacak anlaşılan
hayat ona güzel:ssz:

ya ben de ona öyle dedim canım, sen şimdi hayatını yaşıyosun, yazın gelince de benimle olmayı planlıyosun, yaza yatırım yapıyosun anlaşılan dedim..
nahhhhhhh görüşürüz yazın.. karşılaşsak da görmezden gelirim ben onu.

kilo da alıcam görcek o..

yazıcak yorum bulamıyorum ya nasıl insanlar var.nefret ederim böyle tiplerden yok kilo al yok kilo ver saçını şu renge boyat saçını uzat saçını kestir beğenmiyorsan git arkadaşım istediğin gibi birini bul ya kimse kimseyi zorla tutmuyor ya yanında kimse kimseye de mecbur değil.

hiç takma canım valla eminim böyle de güzelsindir herkesin zevki farklı.çok mu zayıfsın ki takıyorsun merak ettim boyunu kilonu artık herkes kilo vermeye çalışıyor.

kızlar bir ay önce ayrıldığım ve aralı aralı özledim, seviyorum şeklinde mesajlar atan eski erkek arkadaşım
bugün bana 'yaza kadar çok kilo al' dedi... kendisi şu an ayrı şehirde çalışıyor.
fena tersledim ben de..
i

Bence erkek arkadaşın çok kilo almış.
O yüzden sana da kilo al demiş.

Zannedersem epeydir görüşmüyorsunuz.
Bu ihtimali de düşün bence:)

fena tersledim ben de..

boyuma göre kilom az baya, ve bunu taktığımı, kilo almak istediğimi çok uzun zamandır biliyor..
zaten şu sıralar kilo almaya başladım..

eskiden kilomu takmazdı, kilo alıcam diyince, al derdi, ama böyle ben konusunu açmadıkça açmazdı..
demek ki rahatsızmış bu durumdan da yeni belli ediyor..

aptal ben kilo alsam da seninle işim olmaz artık. :47: adi

Sizin bu sevgiliniz de oldukça ilginç bir insan . Bir önce ki konunuzda da siz mesajlarına cevap verin diye , hayatında birinin olduğunu söylemişti . Siz yine cevap vermeyince de "şaka yaptım bee" diye mesaj atmıştı :9: Şimdi de kilo al mesajı :27:

Oldukça ilginç bir insan gerçekten:31:

Back
X