• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO ALAMIYORUM 37KG

gecen hafta tartıldım 37kg um üstümde kıyafetlerle ne ESKİDEN NE sıklıkla wc 💩💩💩 gidiyorsunuz SİMDİ sıklığı değiştimi ben eskiden haftada bir giderdim 💩💩💩 icin. simdide bazen haftada 1bazen 2 ( bizim evdekiler günde iki gidiyor ben diyorum bozuksunuz falanda 🤣🤣🤣🤦‍♀️paso da 💩💩💩yapılmaz diyorum
günde 1 gidiyorum. kilo almanın sırrı bence kesinlikle kalorisi yüksek ara öğünler yapmakta saklı. ve smoothileri hayatınıza eklemenizi öneririm, evde yapıp için ama yutmak kolay oluyo hem de kalorisi yüksek.

birkaç tarif ekliyorum: 1 büyük muz, 2 yemek kaşığı yulaf, istediğin kadar fıstık/fındık ezmesi, 1 su bardağı süt, 1 yk bal, 3-4 adet ceviz, 1-2 yk kakao

1 su bardağı süt, 4-5 adet hurma, 2-3 yemek kaşığı Hindistan cevizi rendesi, 2 yemek kaşığı yulaf, 2-3 yemek kaşığı fıstık ezmesi

1 sb süt, 1 avuç çilek, 1 büyük muz, 2 dolu yk fıstık ezmesi, 2 yk yulaf, 4-5 kare bitter çikolata

bi de geceleri uyumadan 1 yemek kaşığı pekmez yedim uzunca bi süre.

günde 1 gidiyorum. kilo almanın sırrı bence kesinlikle kalorisi yüksek ara öğünler yapmakta saklı. ve smoothileri hayatınıza eklemenizi öneririm, evde yapıp için ama yutmak kolay oluyo hem de kalorisi yüksek.

birkaç tarif ekliyorum: 1 büyük muz, 2 yemek kaşığı yulaf, istediğin kadar fıstık/fındık ezmesi, 1 su bardağı süt, 1 yk bal, 3-4 adet ceviz, 1-2 yk kakao

1 su bardağı süt, 4-5 adet hurma, 2-3 yemek kaşığı Hindistan cevizi rendesi, 2 yemek kaşığı yulaf, 2-3 yemek kaşığı fıstık ezmesi

1 sb süt, 1 avuç çilek, 1 büyük muz, 2 dolu yk fıstık ezmesi, 2 yk yulaf, 4-5 kare bitter çikolata

bi de geceleri uyumadan 1 yemek kaşığı pekmez yedim uzunca bi süre.
teşekkür ederim denicem

ARkadaslar benim beslenme tarzim kilo aldriyormus doktor öyle demisti.eger butun yollari denediniz olmadiysa birde benim gibi beslenin.ben günde bazen tek ögün bazen 2 ögün yiyorum.suyu hep cok iciyim diyorum ama bir turlu icmiyorum.ozellikle kahvaltiyi saat 11 gibi yapiyorum ama kahvalti cok uzun oluyor kahvalti tabaklarinda ne varsa bitirmeden kalkmiyorum yaklasik 1 ekmek yiyorum.6 bardak şekerli cayda iciyorum.sonra yetmiyo dolapta tatli varsa onuda yiyorum ve beslenmeyi bitiriyorum ertesi gün saat 11 olana kadar hiç birşey yok ee daha ne olsun diyceksiniz.ben zirt birt yemek yemeyi sevmiyorum bi seferde halledip kalkiyorum.bu sekilde boyum 1.63 kilom 52 iken 72 ye çikti.ben ekmek ve kahvalti hastasiyim bir deneyin isterseniz

Enerjisi yüksek gıdalar alabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra geç saatlerde ekstra hamur işi tarzı yiyecekler yiyin. Bir süre devam ettirin gün içinde de karbonhidrat ağırlıklı yemekler yiyin. Bence etkisi olur. Kan degerlerinizde TSH niza baktırın belkide troid var.

1yasından sonra bana inek sütü icirmişler köyde kardeşim doğdu o emiyor diye inek sütü solucan kurt yapıo diyolar çocukken bir tane solucan cıkmıştı benden kardeşimdednde acaba onun dogal yolu varmı düşürmek icin
Konudan bagimsiz bebek emziriyorsunuz sagliksiz besleniyorsunuz bebekte kilo almazki. Annem engelli babam dusuk maas aliyor yazmissiniz bebegin babasi esiniz nerede? Yani sizin kilodan ziyade oyle gofretle iki yumurtaula olacak is degilki saglam besleneceksinizki bebek kilo alsin onada gunah. Be de cok zayıftım pskiyatri bir ilac yaziyor istah aciyor ama cok uyutuyor bebek oldugu icin suan kullanamazsiniz onu. AntodepresN oldugu icin bebege zarari olur. Ben suan 51 kiloyum ama emzirdigim icin kaslarm zayofladi 45 kilo duruyorum.emzirmeyi kesince aliriim diye dusunuyorum.bol su icin. Et tavuk pirinc pilavi pirinc çorbası bunlari bol bol yemeniz lazim..

Back
X