• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alamıyorum

doğru söylüyosun canım fakat aynı yöntemle şekerin ve tansiyonun en aşağı seviyeye de iniyor maalesef tecrübeyle sabit...ben aslında 92 küsür kilodaydım ramazan girdiğinden beri 86-87 arası indim...devamı gelir inşaallah:1:

inşallh canım bi de nescafe yi dene zayıflatıyo diyorlar

çok zayıfsın burda ne söylerlerse söylesinler kilo alamazsın sorunun köküne inmen lazım ilk önce doktora git kan tahlili ve troid hormonlarına baktır ha hiç birşeyin yoksa iyi bir diyetisyene git gerçi bir işe yaramıyor diyetisyenler ama yine uzman tavsiyesi almış olursun...

bu kilomla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama yaz kağıt kalem al eline...
yemeklerden yarım saat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otunu bir tatlı kaşığı balla karıştırıp yiyeceksin yutma sakın çörekotlarını çiğne acısı aksın içine..
inanmazsan kilo almak için çörek otu bal yaz Google a ..
Allahııım 87 kiloyum ve kilo alma yöntemi yazıyorum siteye sen beni koru yarabbim:27::27::27::27::27:

bu gerçekten işe yarar mı kilo alma konusunda ? Hoş içinde bir sürü derde deva olan çörek otu var ama yine de umutsuz vaka birisi olarak soruyorum bunu

bu gerçekten işe yarar mı kilo alma konusunda ? Hoş içinde bir sürü derde deva olan çörek otu var ama yine de umutsuz vaka birisi olarak soruyorum bunu

çörek otu Peygamber efendimizin hadislerine mazhar olmuş mukaddes bir bitki tohumudur..nitekim ölümden başka her derde devadır denilmiştir..çörek otu üzerinde çalışan bazı kişiler belirtmiştir..kilo vermek ve almak için kullanılabilir...vermek isteyen yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çiğnesin..kilo almak isteyenlerde yemeklerden yarım saat sonra aynı ölçüyü balla karıştırıp yesin...fakat kesinlikle tohumu çiğnenecek ..tozu olmayacak.

kızlar size gönüllü kilo nakli yapabilirim etim çok sıkıdır yumuşak değil gayet atletik olursunuz demedi demeyin...yaklaşık 3 kişiye nakil sağlayabilirim sanırım:1::1::1::1::1::1::1::33::33::33::33::33::33:

kızlar size gönüllü kilo nakli yapabilirim etim çok sıkıdır yumuşak değil gayet atletik olursunuz demedi demeyin...yaklaşık 3 kişiye nakil sağlayabilirim sanırım:1::1::1::1::1::1::1::33::33::33::33::33::33:

bana ver lütfen :1::1::1:

Tamam iftardan ve sahurdan sonra başlamayı düşünüyorum :1: Var ya eğer kilo alırsam yani sizin için elimden ne gelirse yaparım o derce :16:

bana ver lütfen :1::1::1:

Tamam iftardan ve sahurdan sonra başlamayı düşünüyorum :1: Var ya eğer kilo alırsam yani sizin için elimden ne gelirse yaparım o derce :16:

Rabbim byull kardeşim sağlıklı bir şekilde tez zamanda kilolarını versin psikolojisini düzeltsin amin de yeter bana ;):34:

kızlar 42 kiloyla sizi sıraylamı attılar topiğe bak yerler sizi harcarlar burda demedi demeyin:27::9::9::9::9::1::1::1:

Back
X