Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın ki her önüme geleni yerim hiç kısmam kendimi :) ama olmuyor işteNasıl beceriyon klo alamamayı sen önce onu anlat bende sana nasıl klo alınır onu anlatayım: D
Şaka bi yana bir diyetisenle görüş onlar en uygun olanı söyler sana... burdan alacağın tavsiyeler pek sağlıklı tavsiyeler olmaz
Onu yapsa göbeği selülitleri çıkar yahu,o şekilde gelen kiloyu napsınCok sanslisin dicemde cok zayiflik da guzel bir goruntu degil .. asiri yersen gercekten alirsin kimleri biliyorum asiri zayifliktsn balik ete gecmis kisileri.kendimde dahilim buna..simdide zayiflik istiyirum mesela...cok yiyorum diyosunda hergece 12 de falan makarna yiyip yattinmi yada hergece yarin ekmek arasini gotursen inanki kisa zamaanda farkedersin degisikligi
Kiloluların ya da ideal kiloda olanların hepsi göbekli değil ki,sağlıklı beslense orantılı kilo alır. :)Gobek cikarmadan nasil kilo alicak peki
aynen :)Onu yapsa göbeği selülitleri çıkar yahu,o şekilde gelen kiloyu napsın![]()
bakarım tşk edrimForumdaki kilo alma kısmına göz atabilirsin
ay öyle demeyin hiç bi giydiğiniz yakışmasa bi düşünün zayıflık hiç iyi bişey değilOhh keske boyle derdim olsaydii.
nerde hiç bi giydiğim yakışmıyorDemekki metabolizman hızlı çalışıyor,bünyen böyle. Ben de zayıfım. 5 aylık hamileyim yiyorum yiyorum anca 3 kilo almışım.Sağlıklıysan,kendine yakışanı da giyiyorsan gerisini boşver derim.
bu dediğiniz çok doğru aslında denemeye değer teşekkür ederimCok sanslisin dicemde cok zayiflik da guzel bir goruntu degil .. asiri yersen gercekten alirsin kimleri biliyorum asiri zayifliktsn balik ete gecmis kisileri.kendimde dahilim buna..simdide zayiflik istiyirum mesela...cok yiyorum diyosunda hergece 12 de falan makarna yiyip yattinmi yada hergece yarin ekmek arasini gotursen inanki kisa zamaanda farkedersin degisikligi
kalori takibi yaparak günlük 3000 kaloriyi gecmek le alabilirsin
:) tavsiye güzeldi teşekkür ederim. sizde herşeyi ekmeksiz yeyin :))1 aydır doğru düzgün bir şey yemiyorum dondurma dahi yemiyorum sadece 1 kilo gitti. Şimdi sen böyle sorunca dokundu banasana gelecek olursak herşeyi ekmekle ye hatta ekmeği bile ekmekle ye o derece. Makarnayı en ağır sosla ye. Akşam 7 den sonra hiç durma ne bulduysan ye bi de yemeğin üzerine yattın mi Allaaaahhhh
![]()