Kilo aldım

Alisinhell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
41
-12
6
22
Merhabalar. Çok kilo aldım her bulduğumu yiyorum. İştahım inanılmaz açık. Kendimi de durduramıyorum canım her şeyi çekiyor. Özellikle de tatlı. Bana tavsiye verin lütfen nasıl zayıflayabilirim? Diyet yapmaya çalışınca çok zorlanıyorum ağlıyorum.

Benim de çekiyor Herkesin çekiyordur Eğer zayıflamak istiyorsan Tercih yapmak zorundasin Ya sağlıklı beslenip daha zayıf olacaksın yada kolayına geldiği gibi devam edeceksin mutsuz olacaksın Bir karar ver ve uygulamaya çalış Kolay gelsin :KK24:

Nefsinizi terbiye etmeniz lazım.

Merhabalar. Çok kilo aldım her bulduğumu yiyorum. İştahım inanılmaz açık. Kendimi de durduramıyorum canım her şeyi çekiyor. Özellikle de tatlı. Bana tavsiye verin lütfen nasıl zayıflayabilirim? Diyet yapmaya çalışınca çok zorlanıyorum ağlıyorum.
Hangimizin canı çekmiyorki ama bir yerde dur demek lazım Defter tutmanı tavsiye ederim Yediklerini deftere hemen yaz Gün sonunda değerlendir Ertesi gün verdiyseniz o şekilde devam edersin Gün sonunda burada paylaşabilir değerlendirme yapılır Başarılar diliyorum

Hangimizin canı çekmiyorki ama bir yerde dur demek lazım Defter tutmanı tavsiye ederim Yediklerini deftere hemen yaz Gün sonunda değerlendir Ertesi gün verdiyseniz o şekilde devam edersin Gün sonunda burada paylaşabilir değerlendirme yapılır Başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için deneyeceğim. 🥰

Açtığım konuya beklerim diyet egzersiz yürüyüş yapıyorum 32.günüm diyet arkadaşı olabilirsiniz yaptıklarınızı paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi konu: ‘Sağlıklı beslenmede ilk adım 💪🏻

Kafanda keisn karar vermen laizm cokkk zor başlarda günlerce ağladım bozdum geri aldım kararlı oldum derken ideal kiloma yaklaştım şimdilik 4kilo daha verebilsem

Back
X