Kilo alımı transfer için

Merveecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
1.069
545
73
Merhaba kadınlar kulübünün güzel anne ve anne adayları bende anne olmak için son 1 adımım kaldı oda transfer. Ama son 2 aydır idrar yolu enfeksiyonu ve salmonella bakterisi ve böbrek taşı derken diş çürügünenkadar sıkıntılar çektim evet şuan üstüne regl oldum bu kadar sıkıntılardan sonra 50 kilodan 45 e düştüm. Ve 1 ay sonra transferim olacak.
Bunun için sizlerden lütfen saglıklı kilo almak için ne yapmalıyım sizlerinde güzel fikilerini ve gerçekten bu durumda iken psikolojimi sizler gibi bu yolda çaba eden , emek veren, okadar gayret edip sonunda Kazanmak için mücadele eden annelerden olmak istiyorum kim arıyorsa çocuk varmı ? Halen olmadı mı diyenlerden çok yoruldum tabiki kulagımı kapatıyorum ama duyduktan sonra sen üzüldükten sonra ne önemi var .
Şuan sizlelre bu yolda beraber yürümek ve yardımcı olmak için buraya geldim belki benim gibi burada bu yazıyı okuyan olur kendiside buradan yararlanır .
Kilo almak için neler yapmalıyım ??

Bebe bisküvisini sütle karıştır içine de muz koy ye bak nasıl kilo alıyorsun her gece batmadan mutlaka tüket

Bebe bisküvisini sütle karıştır içine de muz koy ye bak nasıl kilo alıyorsun her gece batmadan mutlaka tüket
Öncelikle yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim ama şuan antibiyotik kullanıyorum süt içmek faydasını götürüyormuş sabah kahvaltıda yesem olur mu ?

Kızlar pekmez ve tahin karıştırıpnyiyorum gerçekten iyi geldi bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…